Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jebac je u fazi da ostavi jedan post mesecno u kome uperi svo svoje nezadovoljstvo prema jednom autoru. Ja ne imitiram nikoga u prosloj definiciji sam pisao o gidri pa kopiram sebe. Ne znam sta ti hoces. Decko se naljutio jer nisam puno promasio.

2. Jebac ima tu karakteristiku da se slihta agresorima i napada zrtve. Tako je napadao bolju sa najvecom mrznjom iako nema nikakge veze sa njim nego da ga bombas primi u svoje drustvo valjda. Samo si pogresio malo posto ovaj put me gospodin osudjuje da sam neduhovit zato sto je glup ko kurac da zakoci sa 90 na nula za manje od 200 metara. Nisam mu ja kriv sto drzi volan sa obe ruke a ima i naocare kao sto se vidi sa slike. Ko zna koliko ih je on pobio.

3. zamolio bih ove nepoznate i nesnadjene nubove da stanu mirno kad pominju ime gospodina bombasa

4. Gde si bombas bas sam te ocekivao.
    Jesi gospodin za ovu bagru samo nisi bas cist u glavu priznajem.

5. valjda kad se busevi puni dece istovaraju moras da se zaustavis s koje god strane da dolazis kriv si ako prodjes okolo nema sta tu je vec krivica vozaca 100%

6. Gsp bus je stao u suprotnom smeru, ne moras da se zaustavis, niti je ista obilazio, isao covek svojom trakom

Nije ni kaznu popio ni nista na kraju ipak

7. Tesko svim ovima 20+ kad se budu mislili zeniti, svaka mlada djevojka koju vidim ispostavi se da je kurva, i jos se to toliko velica u medijima i po internetu, boze sacuvaj, iako mene to licno ne dotice, mislim da nikad nije bilo teze naci postenu djevojku...

8. bolje da su kurve nego da se prikrivaju da su kurve kao nekad

9. stopa varanja kod zena je u proteklih 30 godina porasla sa 40 i nesto % na 75% danas sa tendencijom ubrzanog rasta u narednih 15 godina gde ce doci malo do neke stagnacije, ali da u pravu je, u prethodnih desetak i narednih 15 godina su najteze za naci postenu devojku maltene u istoriji civilizacije, zene su dotakle samo dno ponasaju se kao zivotinje instiktivno

10. E pa da, nisam znao tacno statistiku, al to je to, primijeti se. I onda jos ti ispadas kriv ako neces neku takvu, kao sovinista si ili sta ja znam sta vec tacno.

Znam uglavnom da postajem ozbiljno alergican na takve postove i izjave gde se velicaju kurve, i sve cesce se bas tebe sjetim i kako je steta sto nemas vise vremena da ides redom i da im jebes majku u picku gde god krenu sa tim pizdarijama

11. Kad uz neku laž, izneseš i neki statistički podatak, 85% ljudi poveruje u tu laž.

Zabimljiva stvar u marketingu.

12. stopa varanja kod zena je u proteklih 30 godina porasla sa 40 i nesto % na 75% danas sa tendencijom ubrzanog rasta u narednih 15 godina gde ce doci malo do neke stagnacije, ali da u pravu je, u prethodnih desetak i narednih 15 godina su najteze za naci postenu devojku maltene u istoriji civilizacije, zene su dotakle samo dno ponasaju se kao zivotinje instiktivno

pravi muskarci u ovome vide prednost, znas?

13. stopa varanja kod zena je sto posto, kad je vojin cetkovic u pitanju

14. Differences in sexual infidelity as a function of gender have been commonly reported. It is more common for men compared to women to engage in extradyadic relationships. The National Health and Social Life Survey found that 40% of married men, 16% of cohabiting men, and 37% of dating men engaged in acts of sexual infidelity compared to 1% of married women, 8% of cohabiting women, and 17% of women in dating relationships.19 These differences have been generally thought due to evolutionary pressures that motivate men towards sexual opportunity and women towards commitment to one partner. In addition, recent research finds that differences in gender may possibly be explained by other mechanisms including power and sensations seeking. For example, one study found that some women in more financially independent and higher positions of power, were also more likely to be more unfaithful to their partners.20 In another study, when the tendency to sensation seek (i.e., engage in risky behaviours) was controlled for, there were no gender differences in the likelihood to being unfaithful.19 These findings suggest there may be various factors that might influence the likelihood of some individuals to engage in extradyadic relationships, and that such factors may account for observed gender differences beyond actual gender and evolutionary pressures associated with each.

15. ok muskarci vise varaju ali ovaj 1% udatih zena samo varaju toliko smrdi isto je realno kao i ovih 70% hahaha
    ne mogu da verujem da je 21. vek i ne moze da se nadje nepristrasno istrazivanje nigde
    a i ova istrazivanja su na osnovu toga ko je priznao da vara a to mozes da nabijes na kurac muskarci ce se uvek hvaliti vise tako da je bulsit ceo ovaj moj post iznad jbg

moje misljenje je da je ok da budu ljudi poliamoricni bez varanja i to boli me kurac neka se jebe s kim hoce nece za mene biti kurva ali je jako zabrinjavajuce kad o tome lazu i izigravaju cednost i gube mi vreme svejedno se provali vrlo brzo

16. Poli je pašteta, to na šta ti misliš je kakold, eriša

17. hahah tehnicki nije isto iako je tebi i meni isto kakold uziva u tome da mu drugi lik trsi ribu ali poliamoricni ljudi se dogovore da im nije dovoljno da budu monogamni ima nekih preklapanja sta znam ali sve bih ja to na prevaspitavanje u neki radni kamp
    EDIT: zar nije poli onaj parizer pileci

18. to su svingeri jebem ti mater u picku

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.