Podijeli sa Vukajlijašima

1. slikaj hladnjace kad budu isle

2. ajd ustvari, da ne jedem govna... moguce je da si nekad video i razgovarao sa osobom koja je pricala kako hoce da kupi 1200t putera. ustvari, verovatno jesi, i to je ok.
    mozda te ta osoba i pitala imas li neke kontakte u srbiji. mozda.

cudno je da na vukajliji trazis info za tako nesto, jer odajes utisak da se hvalis time sto baratas velikim novcem. ali to ne sto nije razlog za puvanje, nego je i totalno nebitna stvar, dokle god taj novac nije tvoj.

ako si dosao u priliku da radis sa velikom firmom, normalno je da ces da radis sa velikim novcem, i da jedini nacin na koji mozes da posmatras sve to je kao da je monopol parice, inace se gubi smisao. al to nije razlog za puvanje i nikog ne mozes da impresioniras time.
    pogotovo ne na vukajliji.

3. hehe zanimljivo glediste, opet kazem samo tvoje misljenje koje u principu ne mora nista da znaci

4. to je ona fora, kad ljudi pominju milijarde avione kamione i ostale kurce kao da je to kes koji lezi negde i sad svako ima na raspolaganju da kupi statiznam.
    to sam isto imao raspravu sa tobom, i cenim da i dalje tvrdis da tvoj sef ima 100 milijarde na racunu ili stavec.

5. A jbg, opet cenis nesto sad ne verujem da mozes sa sigurnoscu tvrditi da je tako

6. nova seseljeva knjiga
    pohlepni vepar iz bajcetine tomislav nikolic.
    umalo nisam pao sa stolice.

7. mene mrzi nekad mejl napisati,a covjek stanca knjige ko sms poruke.

8. takvog su i kvaliteta...

9. jednom sam neku uzeo da vidim sta je.zaboravio sam kako se zove.transkript iz neke emisije i gomila nekih nabacanih podataka.nisam citao.prelistao,pa svaku 50tu stranu pogledao.mozda sam ja naleteo na neku takvu,ali sve nesto mislim da on tu ni kurca ne pise nego kopira neke budalastine.opet,ne znam,mozda i nije tako...i mislim da njegove knjige imaju svaka 400-500 strana.to je nemoguce napisati,pa sve i da ne radis nista 50 godina.

10. pa jesu sranje, ali normalnog covjeka bi mrzilo toliko toga i kopipejstovati.

11. da nekom pajseru da to radi za njega.verovatno za dz,ali je taj lik srecan jer to radi za seselja.ti koji su ostali uz njega bi crkli za njega ako treba.

12. jos nisu?

rifresuju vukajliju svakih 5 minuta

13. dobra Mujo, dobra

14. Ево седим у бифеу где неиронично служе клакер и кабезу

15. sta koj kurac je kabeza?

16. Ма не зна ни конобар

170 рсд оба

17. pa kako ih nije sramota

18. dobra Mujo, dobra

al ne, evo izvini, iako mozda nemamo najsjajnije misljenje jedan o drugom necu da se bendvegonujem na hejt prema tebi ovde, kakve god izjave imao, protivnik sam takvih stvari, pogotovo na vukajliji gde vecina ugl ne bude u pravu bar u 70-80% slucajeva.

ako bude bilo potrebe da se napusavamo, radicemo to 1 na 1, ne ovako

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.