Al najjaci je bio kad je glumio ozbiljnost za taj puter. Kao, treba mi 12 hiljada tona za čoveka, a celt mu objašnjava mrtav ozbiljan kako mikserom da to umuti lol.
tilmo tebra, bas imas slobodno tumacenje situacija...
ovako:
bombas pita "jel, zna li neko gde ima da se kupi puter u Srbiji"
ja razmisljam, reko ne svidja mu se onaj iz prodavnice, ili misli da ima aditive nije zdrav, ja ne znam seljake sto prodaju puter, pa kao "znas, mozes i sam da napravis" i dam mu jako fin DIY savet kako da napravi puter blenderom
bombas: "hahaha, mikserom cu da napravim 1200t putera"
ja se razmisljam, aha ok, coveku treba na veliko, hehe bas sam ispao blesav, dajem savet mikserom da napravi 1200t....
1200t!!!!
odatle je pocelo moje istrazivanje koliko je ustvari 1200t putera, i da tolko nema u celoj Srbiji i statiznam, dosta sam infrormacija o pravljenju putera na veliko naucio i dosao do zakljucka da Bombas baronise.
recimo, jeste znali da krava moze da da do 30-40l mleka na dan!!!
ili da je Indija najveci svetski izvoznik putera, a recimo Srbija uopste nema kulturu proizvodnje putera posto pravimo kajmak
takodje, da bi se napravilo 1200t putera za jedan dan potrebno je svo mleko od milion krava muzara :)
nisam siguran da je sve tacno, ovo otprilike sto se secam.
Dobar dan, dajte mi dva stana i 300 grama leblebija.
Stanovi da budu trosobni a leblebije slane.
Ali da ne gledaju na sever. Sever ne podnosim.
Znate, ja sam avangardni punker.
a zanimljivo je da je samo Iran u prosloj godini uvezao 50.000 tona... jbt koliko jedu ta govna, mislim meni su oci ono bile ko solje, kao celtu recimo na 1.200 tona, a posle kad sam se malo posvetio video sam da je to nista, bukvalno kap u moru
https://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13980805000402
u pravu si, sta je to jbt svega 50ak-100 hladnjaca natovarenih puterom, u zavisnosti od toga kolko su natovarene. pri cemu bi prikolica bila skoro pa suplja posto puter tezak ko voda skoro, a kvari se
tj, mnogo dobra namirnica za transport, a moze da se pravi i lokalno. valjda se zato mnogo izvozi levo-desno, a ne proizvodi na mestu koriscenja.
zato su police u beogradu pune kineskog/iranskog putera pored ostalih kineskih zajebancija.
ma postoje stručnjaci za logistiku, ništa to nije recimo ovima iz Irana interesantan izvoz zbog cene iako nemaju ni 10% proizvodnje za svoje potrebe dakle izvozno-uvozna mafija kao i kod nas
eh većina.... pučina grdna.
I ja bih da cestitam Muji na ulozenom trudu i da mu poručim da nastavi jos jače.
Ali kupovao je stanove. Množina. Znaš ono, nije stan, pa kao aj što da sumnjaš. Nego stanovi. Hahaha
haha koliko vas je sa spermom po faci ne verujem
tilmo tebra, bas imas slobodno tumacenje situacija...
ovako:
bombas pita "jel, zna li neko gde ima da se kupi puter u Srbiji"
ja razmisljam, reko ne svidja mu se onaj iz prodavnice, ili misli da ima aditive nije zdrav, ja ne znam seljake sto prodaju puter, pa kao "znas, mozes i sam da napravis" i dam mu jako fin DIY savet kako da napravi puter blenderom
bombas: "hahaha, mikserom cu da napravim 1200t putera"
ja se razmisljam, aha ok, coveku treba na veliko, hehe bas sam ispao blesav, dajem savet mikserom da napravi 1200t....
1200t!!!!
odatle je pocelo moje istrazivanje koliko je ustvari 1200t putera, i da tolko nema u celoj Srbiji i statiznam, dosta sam infrormacija o pravljenju putera na veliko naucio i dosao do zakljucka da Bombas baronise.
ko se nesarkasticno lozi na rivalstvo partizana i zvezde, a ima vise od 15 godina, ne moze biti zdrav.
recimo, jeste znali da krava moze da da do 30-40l mleka na dan!!!
ili da je Indija najveci svetski izvoznik putera, a recimo Srbija uopste nema kulturu proizvodnje putera posto pravimo kajmak
takodje, da bi se napravilo 1200t putera za jedan dan potrebno je svo mleko od milion krava muzara :)
nisam siguran da je sve tacno, ovo otprilike sto se secam.
Dobar dan, dajte mi dva stana i 300 grama leblebija.
Stanovi da budu trosobni a leblebije slane.
Ali da ne gledaju na sever. Sever ne podnosim.
Znate, ja sam avangardni punker.
Eh nisi jedini koji istrazuje, evo recimo postoji kontakt u Iranu trenutno, 1200 tona im je pickin dim takoreci...
iran hahahahaha
a zanimljivo je da je samo Iran u prosloj godini uvezao 50.000 tona... jbt koliko jedu ta govna, mislim meni su oci ono bile ko solje, kao celtu recimo na 1.200 tona, a posle kad sam se malo posvetio video sam da je to nista, bukvalno kap u moru
https://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13980805000402
pa kako moze ovoliko da laze
Eru ne znam jel na mene ciljas, ali da ti postavim licno pitanje, cisto da znam - pustas li ti to mudasca ponovo?
majmuncino tisina
ok lepi ako cemo tako
u pravu si, sta je to jbt svega 50ak-100 hladnjaca natovarenih puterom, u zavisnosti od toga kolko su natovarene. pri cemu bi prikolica bila skoro pa suplja posto puter tezak ko voda skoro, a kvari se
tj, mnogo dobra namirnica za transport, a moze da se pravi i lokalno. valjda se zato mnogo izvozi levo-desno, a ne proizvodi na mestu koriscenja.
zato su police u beogradu pune kineskog/iranskog putera pored ostalih kineskih zajebancija.
ma postoje stručnjaci za logistiku, ništa to nije recimo ovima iz Irana interesantan izvoz zbog cene iako nemaju ni 10% proizvodnje za svoje potrebe dakle izvozno-uvozna mafija kao i kod nas
cekaj, jel kupujes ili prodajes? ja kolko kapirao hoces da izvozis iz srbije?
eksport ili import trans?
ne kupujem ja već postoje ljudi koji žele da kupe
jos nisu?