U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
koliko kosta recimo sad da se knjiga izbaci pezosova sabrana dela 1 ja bih je neironicno delio na svim stranicama koje posedujem
Najjeftinija varijanta, znači krš papir i korice, 2 evra za 50 strana po kopiji, ako radiš minimum 500 primeraka.
Radili za firmu skoro neke zajebancije, pa znam cene ofrlje. :D
sta sere onda onaj retardirani uros timic da je skupo kakav degenko
Brate ako mozes knjigu da kupis na trafici za 400 dinara, a ugradili se i pisac i izdavac i stamparija i drzava i trafika koliko moze da bude skupo?
ovde nema nijedna zenska osoba.ne kazem to kao nesto lose,niti kao nesto dobro.kada nema zena,muskarci se pretvore u vece zenetine od samih zena.
Pa kada se gomila pičkopaćenika zavadila sa svakom ženom koja je ovde došla.
poudavale se.
S obzirom na to kakvi su se sve debilizmi pisali na sajtu, uopste me ne cudi, cudnije mi je to da je bilo do pre godinu dana, cak i manje, jos osoba zenske vjeroispovjesti koje su se logovale i ucestvovale
Mujo odlično analizira mora se priznati
nije tacno nego su zene sa sajta nestale uporedo kako su i pacenici nestajali, iako ih ima jos uvek.
kad je bilo 250 pacenika ovde koji na svako zensko napisano slovo napisu kako su preeehot i prejebazovne, tad je bilo plodno tlo za zene pacenice ovde, kako su prestale da dobijaju komplimente i kako je pocelo da se suprostavlja njihovim glupim stavovima tad su nestale...i neka su ionako skoro nijedna nije bila duhovita
da li su sajtuse stvorile pickopacenike ili smo mi stvorili sajtuse?
midori
midori dobra sajtusa, poznavala je igricu
гдје је и шта ради комад1974
Komad jos malo i 60. rodjendan
https://www.facebook.com/301325783244075/posts/2855558864487408/?sfnsn=mo
Moja sestra (nije Sojin Komadić) izbacila sliku sa Bohorem na instagram.
Napravio sam danas napolitansku picu od osnovnih sastojaka (brasno kvasac), gledajuci nekog matorog italijana na jutubu kako objasnjava proces. Jebe kevu kolko dobro ispala :)
Poenta je, jutub mnogo dobra stvar
daj link
ovaj:
https://www.youtube.com/watch?v=n-VRntrbypI
ide malo na kurac, jede govna, al pica ispala odlicno
jedino zajebano na kraju da se prebaci sve ono sto se razvlaci u rernu :)
fora kao, napravite picu kuci a na kraju uzme onu drsku i gurne u pec na drva :)
dobro ispalo kako god