Podijeli sa Vukajlijašima

1. bolje da si sibicarima dao nego to hahahah

2. bukvalno bolje da sam dao nekoj zeni da mi pokaze sise 14-15 sekundi da drkam nego ovo

3. prije par dana nadjem na putu 10KM i sinoc izgubim 10KM.

4. e vidis da ipak ima nesto u tome

5. secam se kad sam bio klinac cale me vozio kuci kad sam plivanje trenirao i nesto bio nervozan bas valjda mu je dokurcilo vise da me vozi kuci tako i samo vidis na ulici lete pare jebene iz dzaka i on zaustavi kola na sred ulice i zgrabi po onom vetru 24 hiljade, a to isto jutro u pekabeti (sad je to sve shop&go) nadje 1000din, to je bilo mozda 2005. god ili ranije cak
    neka riba pored uzela 1000din ali joj bilo glupo ovo ostalo jer je mislila da je skrivena kamera ili tako nesto HAHAH

6. inace moj cale je razlupao dizalicom autobus 95 pre ovog dogadjaja toga se vec secam samo iz price, uglavnom za svetog nikolu je bilo i cuknuo ga ovaj vozac i trazio po svaku cenu da se uvidjaj radi a mi zurili na slavu i nece da izadje uopste vozac zatvorio vrata nece da se dogovori i uhvati cale i polupa soferku i jos neka stakla je slupao hahahah

7. Malo se posr'o po drustvenim mrezama, tacnije firmama koje su vlasnici. Sa previse leve strane za moj ukus, ali se kvalitetno posr'o.

https://www.youtube.com/watch?v=ymaWq5yZIYM

8. Igram hollow knight, i mnogo mi loše ide. Bukvalno se osećam poraženo što ne mogu da je pređem, a imam milion drugih problema u životu

9. odličan je hollow knight, kad se malo nabudžiš videćeš.
    sjebao sam kola danas, s limarijom đuture oko 500e vrv

10. Nikad se neću nabudžiti već 8 sati igram i ne mogu nista, zapeo sam u gradu suza

11. preko džojstika je lakše

12. ja nemam pojma kako forum funkcionise, posto sam sociofob, napadi engzajetija drobe moju svest o nuznosti pripadanju, ali jebote ocu da predlozim svoju defku da se odabere https://vukajlija.com/pravilo-besne-strane/740687 zato sto takodje imam iskrivljenu perspektivu sopstvene velicine, ili prosto zardjao smisao za definisanje. Bilo kako bilo, ja se nadam da vi vodite manje brejnpejnful zivote, ipak ja volim ljude, pogotovo ako su toliko preslatko determinisani da ocuvaju ovaj oncegreat sajt u zivotu. Rispekt. a dobra je defka realno

13. Saću da sazovem radnički savet

14. https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=3070#post_4010876

sve ovo ide iz dobre namere. al malo teze ide to, sto zamisljaju perice, sace it gurui da napisu algoritam i odma ce da se sve magicno ocisti od teorija zavere i laganja da se popale ljudi.
    na kraju mora da se svede na subjektivnu cenzuru, i to je ok kad imas 100 kanala, mozes da uposlis 100 pametnih ljudi da rade to. ako imas milijardu kanala koji jedu govna o raznim stvarima na svim jezicima koji postoje na zemlji, kurac ces da skupis toliko moderatora koji imaju mozak i realnu procenu sta je dobro i istinito a sta ne, nijedne pare na svetu ne mogu da kupe iskustvo, i dobijas nesto sto radi kao sto bi ovaj algoritam gore, ili brise svaki kurac koji vidi ili pusta sve. a to je cenzura najgore vrste, i nema sanse da ne dovede do suprotne krajnosti, a to je tabu uglavnom na povrsne stvari (reci, fraze).

poenta je da je tehnologija debelo ispred drustva sa ovim sad. jedino sto moze da se uradi je da se uspori, ili ukine dosta toga.
    tj: ne moze svako da plati reklamu, smanji se drastivcno broj jutub kanala i tako to. pitanje je jel ovo dobro ili ne. verovatno nije.

internet kao internet danas nije pokvario drustvo, samo je onako ocigledno prezentovao koliko je prosek glup. i svaka posledica, i svako resenje koje orkestrira ta ista grupa ce isto tako da bude glupo, dokle god ne budemo imali AI koji je pametniji od tog proseka pa moze da donese odluku bolju od drustva da li je nesto moralno ili nije, al to je tek drugo sranje.

15. internet danas dozvoljava da se ljudi, kojima je drustvo od malena tuklo ideje zato sto su umobolne, organizuju u grupe.
    pre to nije moglo, budale su bile ravnomerno raspodeljene po drustvu, i retko kad si imao na jednom mestu vise od jednog koji najcesce drobi o nekim teorijama zavera i uglavnom je koncenzus oko te osobe bio, "aj ne jedi govna vise leba ti". internet odjednom dozvoljava da ta budala nadje gomilu drugih ljudi koji razmisljaju isto, i svi krenu da drobe o nekom idiotizmu i to dovodi do malo nezgodnije situacije koju nismo do sad imali u drustvu, jer niko nije imun na dernjanje grupe.
    onda i malo pametniji pogledaju kao aj, ima ih puno, mozda i ima nesto u ovome.
    a nema.

16. pa ustvari cela vuciceva agenda danas u srbiji je posledica interneta. sns je prva stranka koja je usavrsila i primenila tehnologiju sa zapada da jede govna kako je zapad kriv za sve i da na to treba da se skoncetrisemo.
    znaci prvi su koji su ukapirali kako da koriste drustvene mreze i jahace nas dok nam oci ne ispadnu.
    da, cini vam se kao da po drustvenim mrezama samo vidite "osvescene", a da sns samo cilja penzinoere preko TV-a, al se varate.

17. Apsolutno se slažem. U krajnjem slučaju, današnje stanje društva i države, ne samo kod nas, podržava moju teoriju da pravo glasa i pravo pirključka na inernet su prava koja ne pripadaju po rođenju, već se zaslužuju. Polaganjem testova inteligencije, pismenosti i opšte informisanosti. Pa kada i ako položiš dobiješ pravo da glasaš na narednim izborima. Od broja poena ti zavisi da li imaš samo read only pravo na netu ili imaš r/w. I šlus.