oba. aj sad ti
Evo ja trenutno radim pola pola. Regularan projekat koji se naplaćuje klijentu je da vodim tim od 3 testera pola radnog vremena na razvoju i održavanju jednog web portala. Drugu polovinu radim na internom razvoju rudimentarne veštačke inteligencije za potrebe testiranja softvera. U Slovačku idem na konto ovog drugog. Obrada velike količine podataka i učenje mašine na osnovu njih. Aj sad bomb.
Bombas je konsultant u kazahstanu, konsultuje da l idu 3 ili 4 lopate cementa u mešalicu.
prodajem kokice
Ali u Njemačkoj, Potsdam Štrase :)
Sve i da sam sakupljac gubavaca, ili cistac klozeta, mozda i ona lutka u autocrash testovima.. shvati da nema nize od toga da vozis kobasice. Znamo potencijal jednog prosecnog taksiste, e vidis oni voze ljude. Ti mlevenu svinju, dakle stupanj ispod. Ne bih na tvom mestu pokusavao da bilo koga spustam u vezi posla. Prijateljski savet.
Bombe, daj reci u kojoj sferi si konsultant, što te pitao kelt. Ne moraš da kažeš firmu ili instituciju, samo generalno. Proizvodnja, ekonomija, mediji, droga...
u njemackoj su najbogatiji ljudi turci vlasnici kebab kioska pored zeljeznicke
Znam, zato i ka'em
Ovako Kelte, drzavna firma. Sto nije cudo s obzirom da je polu-diktatura u pitanju. Nacionalizovali su jednu privatnu kompaniju pre par godina zbog dugova i kredita. Lika su strpali na robiju, dali polu svoje - polu drzavne pare za kredite i sad hoce te pare nazad + dodatno. Pricam o rangu ministara i vise, do samog vrha. E vidis, ja sam tu da im objasnim kako da poprave proizvod i zarade pare.
Bombaš vezuje montu po gradilištu, šta se primate...
A Tilmo vozi kobasice. Vidis razne sudbine i razne price ima na ovom svetu.
Bata sale kaže da će mu PLATA BITI VEĆA ZA 1300e, a bombi kaže to je malo hahah.
A lik u vukojebini tezgari za siću, kompleksaš jebeni. Kaže voze ga, pa i mog teču voze na gradilište u rusiji gde je moler.
brm brm
Čekaj, bombi, ti si u Rusiji ako dobro kapiram?
ne brt kakva Rusija
Bombaš danas >> Ja nemam auto 10-15 godina, mene voze!
Bombaš posle 10 minuta na temu koja je dobra navigacija >> Ja samo Sygic koristim...
Pa ne konsultuješ valjda ovde u Srbiji, kao da će neko da sluša?
Bombi je izjavio da prenosi pare za nekog milionera iz nigerije. U kazahstanu radi za državnu firmu i opet laže o nekim milionima a ovde ladno pitao gde da kupi 12t maslaca.
Šarlatan običan, ne obazirite se na njega.
celt, radis li na izradi usko specijalizovanih programa, ili takodje onih za siroku upotrebu?