Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
celt, radis li na izradi usko specijalizovanih programa, ili takodje onih za siroku upotrebu?
oba. aj sad ti
Evo ja trenutno radim pola pola. Regularan projekat koji se naplaćuje klijentu je da vodim tim od 3 testera pola radnog vremena na razvoju i održavanju jednog web portala. Drugu polovinu radim na internom razvoju rudimentarne veštačke inteligencije za potrebe testiranja softvera. U Slovačku idem na konto ovog drugog. Obrada velike količine podataka i učenje mašine na osnovu njih. Aj sad bomb.
Bombas je konsultant u kazahstanu, konsultuje da l idu 3 ili 4 lopate cementa u mešalicu.
prodajem kokice
Ali u Njemačkoj, Potsdam Štrase :)
Sve i da sam sakupljac gubavaca, ili cistac klozeta, mozda i ona lutka u autocrash testovima.. shvati da nema nize od toga da vozis kobasice. Znamo potencijal jednog prosecnog taksiste, e vidis oni voze ljude. Ti mlevenu svinju, dakle stupanj ispod. Ne bih na tvom mestu pokusavao da bilo koga spustam u vezi posla. Prijateljski savet.
Bombe, daj reci u kojoj sferi si konsultant, što te pitao kelt. Ne moraš da kažeš firmu ili instituciju, samo generalno. Proizvodnja, ekonomija, mediji, droga...
u njemackoj su najbogatiji ljudi turci vlasnici kebab kioska pored zeljeznicke
Znam, zato i ka'em
Ovako Kelte, drzavna firma. Sto nije cudo s obzirom da je polu-diktatura u pitanju. Nacionalizovali su jednu privatnu kompaniju pre par godina zbog dugova i kredita. Lika su strpali na robiju, dali polu svoje - polu drzavne pare za kredite i sad hoce te pare nazad + dodatno. Pricam o rangu ministara i vise, do samog vrha. E vidis, ja sam tu da im objasnim kako da poprave proizvod i zarade pare.
Bombaš vezuje montu po gradilištu, šta se primate...
A Tilmo vozi kobasice. Vidis razne sudbine i razne price ima na ovom svetu.
Bata sale kaže da će mu PLATA BITI VEĆA ZA 1300e, a bombi kaže to je malo hahah.
A lik u vukojebini tezgari za siću, kompleksaš jebeni. Kaže voze ga, pa i mog teču voze na gradilište u rusiji gde je moler.
brm brm
Čekaj, bombi, ti si u Rusiji ako dobro kapiram?
ne brt kakva Rusija
Bombaš danas >> Ja nemam auto 10-15 godina, mene voze!
Bombaš posle 10 minuta na temu koja je dobra navigacija >> Ja samo Sygic koristim...
Pa ne konsultuješ valjda ovde u Srbiji, kao da će neko da sluša?
Bombi je izjavio da prenosi pare za nekog milionera iz nigerije. U kazahstanu radi za državnu firmu i opet laže o nekim milionima a ovde ladno pitao gde da kupi 12t maslaca.
Šarlatan običan, ne obazirite se na njega.