Podijeli sa Vukajlijašima

1. Bombaš posle 10 minuta na temu koja je dobra navigacija >> Ja samo Sygic koristim...

Cigance, ja nemam kola svoja sigurno 10-15 godina... mene voze prijatelju. Mislim sad imam, ali nisam u Srbiji

Mislim sad imam, ali nisam u Srbiji

Ako tako motas kablove kao sto citas, isterace te sa posla i onda nazad u ciganmalu.

2. mislim da je sljedeci korak da se pocnu kaciti iznosi na bankovnim racunima
    da ih merimo

3. Ja verujem bombasu, sto da ne. Mozes da budes konsultant i da imas blesave stavove ponekad, bez ikakvih problema.

U principu, bondbas bi bio skroz na mestu lik da zvezda ne postoji, preispitao bi zivotni smisao i sve bi bilo ok.

4. Meni sve u akcijama Gugla i američkim državnim obveznicama. Na računu imam za pivo i komunalije.

5. A jeste li videli skoro nekog emancipovanog obrazovanog čoveka, koji mlati milione u inostranstvu da da ogorčeno pljuje neki fudbalski klub i njegovu upravu lol.

Otišao u vukojebinu, pucaju mu leđa, šalje ženi pare a ne vidi je godinama..već sam viđao tave građevince jbg.

6. jbg
    samo se keš pika, sirotinjo

7. Haha glede bankovnih računa, odem ja beše 2012 ili tako nešto da platim porez, ne znam kako se to zove ono kad imaš preko limita godišnje prihode dužan si da platiš 15%. I odem ja da platim kao, došao tamo nisam bio u Srbiji, ne poznajem one ženetine tamo u kancelariji i kažem šta hoću. One gledaju belo u mene. Tačno vidim u očima misle ovaj nije normalan.

8. Bata Sale
    Samo cu reći da će mi plata biti 1300 evra veća nego ovde. I ne idem primarno zbog para, već zbog posrane države. Lova je dobrodošla usputna posledica.

pre 3 sata

bombas
    mala je to kinta za inostranstvo druže, videćeš uostalom

9. GDE DA KUPIM MASLAC HILJADU TONA DA NAMAŽEM PUT KOJIM VUČKO IDE NA POSAO DA PROKLIZA

ŽIVEO PARTIZAN I GENERAL DULO

10. Thilmo koliko puta treba da ti kažem da se ne mešaš sa ozbiljnim i ostvarenim ljudima. Idi kači fejsbuk, to je neki tvoj maksimum.

11. Ja sam pre nekoliko godina upoznao lika koji je jedan od top 10 brokera za Morgan Stanley koji pljuje Boston Red Sox svakom prilikom gore nego bombaš Zvezdu. Pa pričali mi o bejzbolu ili o uzgoju kafe u sobnoj varijanti on će naći način da pljune Soxe.

tako da što kelt kaže, što da ne. Svakojakih ljudi.

12. I bre tilmo potpuno je nebitno sta ko radi. Dobar gradjevinac ili neko sto radi nesto sto drugi ne znaju verovatno zaradjuje bolje od konsultanta kome dali poso da pretura po eksel fajlovima da nadje gde su dugovi ili statiznam.
    Ne kazem za bombasa ni jedno ni drugo, ali profesija ne definise coveka, definise ga kako obavlja to.

13. Hahaa Sale, a jeste to odlika mrtve sirotinje, oni misle kad uđeš u lovu da se život menja iz korena, da u potpunosti menjaš stavove i poglede... beda jednostavno, ne samo materijalna već i duhovna.

14. Al taj je obrnuo ceo krug, trazi uzbudjenje. Ovaj ostavio ženu i radi u vukojebini nekoj da se ne lažemo.

Zadnje bi mi na pamet bilo da na vuki pljujem čovića a nisam video porodicu godinama osim na vga kameri.

15. haha traži uzbuđenje pljuvajući redsokse, a ima love da ide na mars...

16. bombas
    Thilmo koliko puta treba da ti kažem da se ne mešaš sa ozbiljnim i ostvarenim ljudima. Idi kači fejsbuk, to je neki tvoj maksimum.

bombas
    sound good, doesn't work...

ozbiljan i ostvaren covek u inostranstvu, ne zna present simple tense

17. Pogledajte čoveka koji 12t maslaca u vrednosti od nekoliko miliona eura traži na vukajliji...

Lik je prevarant klasičan.

https://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje%3Fstrana=2655?strana=3758#post_4005290

18. odo da jedem nutelu, veliki pozdrav za sve za Thilma klasican nepozdrav.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.