Podijeli sa Vukajlijašima

1. Bombas je stagod, al mnogo napinje da je nesto pa izgleda izvestaceno i sumnjivo.
    Dal jeste to, potpuno nebitno. Svasta vidis na internetu.

2. Moj neki lični stav: Luna Rossa Prada Pireli - ciganjski miševi; Ineos Team UK - engleska pederana; American Magic - imperijalistička govna;

Emirates Team New Zealand - mi za tebe živimo, samo tebe volimo i tebi se divimo.

3. Lik koji je navodno intelektualac i milioner, kači sliku čika buljine maloletne sestre po vukajliji..

4. kako maloletna brate izgleda kao da mu je keva

5. hahahahaha kakav diskurs jbt

6. Bata Sale, ne moras da ides toliko daleko, dovoljno je da pogledamo predsednika provizorijuma po imenu Srbija

Postao si predsednik jebate mozes da radis sta oces i ti izaberes da na sastancima poklanjas zvezdine dresove i da ti montiraju televizore da gledas dzvedzdu jbnu na sastanku sa francuskim ambasadorom i trpas pare u delije sever ko nenormalan, prozivas fudbalere Partizana da imaju dve leve noge, teras DV iz Srbije itd

Problem je sto je on olicenje sna svakog ludog Srbina

Navijacka strast je iracionalna, nama se zalomilo da ciganstura bude precednik jbg

Moze da dodje sto psihologa da seru o psihologiji mase i raznim glupostima i to ne mogu da objasne zato sto to nisu iskusili jer i da jesu iskusili ne bi opet to mogli da objasne

Dobro, mozda sam uzeo preekstreman primer, nisam siguran dal je on covek normalan kako se ponasa i sve to

7. bombas
    sygic... nije da koristim offline jer imam uvek fully charged internet koliko hoću jer mi ne predstavlja problem novac, nego je hvale dosta

nije da koristim offline jer imam uvek fully charged internet koliko hoću jer mi ne predstavlja problem novac

uvek fully charged internet koliko hoću jer mi ne predstavlja problem novac

LOL

8. Hahah da li si realan

Bombas: Idem na Saturn biciklom

Thilmo: laze lazov

9. bombas
    odo da jedem nutelu
    pre 2 sata

10. zasto je uopste nutela simbol nekog prestiza kad krezavi srbi trose 600din dnevno u proseku po domacinstvu na duvan

11. koliko se pusi moze svaki dan da se iskesira jedna nutela

12. cemu ta sirotinjska spika, autoprojekcija da je u pitanju prestiz

13. Ne znam od kada je nutela prestiz jbg...

14. pa nije prvi put da vidim da se aludira na to da jeste

15. ja odlicno govorim i pisem engleski, jedno slovo greska u kucanju nije dokaz nicega... pored toga govorim ruski, sluzim se svahilijem i ne mislim da je nutela luksuz

16. bas si pogresio poslednje slovo u present simplu hahaah to govori onim tvojim grobarima neinteligentnim

17. Al se ukopava ovaj bombi svakim postom lol

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.