Podijeli sa Vukajlijašima

1. Gde se selis ti bata sale?

I koji problemi konkretno su te naterali na to?

2. Selim se u pizdu materinu što dalje odavde.

3. ваљда је до сад продао

4. hrani pasa da te ujede

5. Smeje se, adrenalin ga drži jebe mu se tačno

6. pa da i posle dobije vise para od reklame

7. u americi je to do jaja rasprostranjeno bilo kao kupio sam celu picu beskucniku i sve stvari na sta je potrosio mozda 30 dolara a dobio na hiljade u realnosti koliko je nabio pratilaca koji su sve dauni koji ce kliktati na koji god klikbejt postavi

+ je mozda namesteno i taj beskucnik mu je neki ortak

8. proradila mi je savest morao sam da obrisem post

9. ahhaha pa nisi nista lose napisao beskucnicima ne treba da se bavi neki sugavi jutjuber koji pravi na njihovoj nesreci pare nego drzava

10. dal im treba pomagati ili ne?
    msm meni par puta dolazi neki lik da trazi da jede za dzabe i tako to, al svaki put mi prodaje istu foru, a i bira sta bi da jede....aj da ono kaze hocu bilo sta, nego jos trazi neke priloge i sranja sve dodatno...a uvek istu pricu ima, ne kaze da je klosar nego uvek kaze da je iz bg, gazda dolazi tek sutra po njih, a nije im ostavio za topli obrok

11. ja nikada nisam dao ni dinara beskucnicima pogotovo ne ciganima

12. na kom kiosku brze hrane radiš pezose, il si još uvek na najlonu?

13. U malom gradu na obali Save zavoljese se on i ona. Nije to bila obicna ljubav vec ljubav puna straha, da se ne razdvoje, da ne izgube jedno drugo. govorili su a nije za njega i da ce ga upropastiti. Jednog dana kada je morao neizbjezno otici rekao joj je a ce je voljeti i pisati joj...

1. pismo je dobila nakon tri dana. pisalo je a pati i misli na nju.

2. pismo je dobila poslije mjesec dana i bilo je puno tuge.

3. pismo je dobila nakon 3 mjeseca, pisalo je da pati ali da se privikava na novu sredinu.

4. pismo je dobila nakon 6 mjeseci i pisalo je da se snasao u novoj sredini.

5. pismo je dobila nakon 10 mjeseci i pisalo je da je zaboravlja i da je voli kao staru prijateljicu.

6. pismo je dobila nakon godinu dana i pisalo je o poznanicima i prijateljima

7. pismo je stiglo nakon 18 mjeseci i pisao je o svojoj djevojci s kojom izlazi.

8. pismo je dobila nakon 2 godine, pisao je o svojoj djevojci nadajuci se da ce i ona biti sretna.

9. pismo je stiglo nakon 2 godine i 9 mjeseci i pisao joj je o svojoj zenidbi ali se nada da ce i ona biti sretna.

10. pismo je stiglo nakon 3 godine i u njemu je pisalo:

Oprosti voljena moja sto sam se ubio dva dana poslije nakon naseg rastanka. ova pisma su ti slali moji prijatelji da bi me lakse zaboravila... VOLIM TE.....

14. DJEVOJKA I MOMAK SE VOZE NA MOTORU

ONA:"NEMOJ TAKO BRZO VOZITI,SMANJI"

ON:"NE,BAS NAM JE DOBRO"

ONA:"NIJE MO DOBRO,MOLIM TE"

ON:"KAZI MI DA ME VOLIS..."

ONA:"VOLIM TE I TI TO ZNAS"

ON:"ZAGRLI ME......(DJEVOJKA ZAGRLI MOMKA)"

ON:"SKINI KACIGU S MOJE GLAVE I STAVI JE NA SVOJU GLAVU,MOLIM TE"

SLJEDECE JUTRO U NOVINAMA:

"MOTOR JE IMAO SAOBRACAJNU NESRECU,JER SU OTKAZALE KOCNICE.NA MOTORU SU BILE 2 OSOBE.JEDNA JE POGINULA,A JEDNA PREZIVJELA..."

A PRAVA ISTINA JE

MOMAK JE NA POLA PUTA SHVATIO DA SU KOCNICE OTKAZALE,ALI NIJE ZELIO DA KAZE DJEVOJCI.ZELIO JE POSLJEDNJI PUT CUTI OD NJE RIJECI VOLIM I POSLJEDNJI PUT OSJETITI NJEN ZAGRLJAJ.ZATIM JOJ JE REKAO DA STAVI NJEGOVU KACIGU,JER JE ZNAO DA CE ONA PREZIVJETI......IAKO JE TO ZNACILO DA CE ON POGINUTI......

VOLIO JE VISE OD SVOG ZIVOTA

SUTRADAN JE DJEVOJKA SEBI PRESIJEKLA VENE....

VOLJELA GA JE VISE OD SVOG ZIVOTA...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.