Podijeli sa Vukajlijašima

1. evo ovako, najuznemirujuci video koji sam ikad u zivotu odgledao

tek okoceni stenci, onako mali skroz samo gmizu bukvalno tek okoceni i samo oprani, na velikom tanjiru njih 7-8 onako gmizu jedva malo neki vec i pocrkali, sve zajedno sa paradajzom nasecenim servirani i kinez neki onim stapicima bira kojeg ce, kojeg nece samo ga onako baci stapicima uzme ga onako kucence pomera nogice, umoci ga u neko sirce i pojede u par zalogaja, onda opet jos jednog...al kako ih onako prebira po tanjiru uhhh preuznemirujuce

2. https://www.youtube.com/watch?v=IJiJGexgmiU

ovo je ogavno al oni su bili tipa duplo veci od ovih, troduplo, neka veca rasa isto ovako gmizu ahh

3. moja kerusa je drobila glavu svom stencu kad je videla da je uginuo ali to je instinkt kao jer tako nece poceti da smrdi i da privuce grabljivce i sve
    uglavnom najogavnija scena koju sam video uzivo onako cuje se krckanje lobanje i skripanje pod zubima

4. isto ogavna stvar s stencima s neta je kad sam video da lik topi brenerom na julin festu kera

5. bas si gledao to dok radi?
    isto sam video snimak kad odrasli pas jede skroz malo stene isto bas glavu mu krcka, to mi je bio najuznemirujuci video do sad dok nisam video onog kako jede stence

6. kerusa dok je to radila da, bio sam ispred nje ahhahah kad ga je drobila i pojela
    bio sam u fazonu otisla je s mozgom jer je stenac uginuo fazon ima neku sizofreniju kerecu hahahah ili depresiju ali onda sam izguglao malo i shvatio da je normalno

7. mozda je post porodjajna depresija kao kod zena koje navijaju za partizan moze da se desi da budu cedomorke

8. ma jok imala je 13 komada od tih je 1 mrtav bio i njega je pojela ostale je branila, fazon ja joj dao piletinu neku da pojede ona ostavlja stencima koji jos ni zube nemaju hahaha

9. Kako ih je organizovao Vučić, pa ovo je vojska koja ne staje. Nikad neće izgubiti izbore.

https://youtu.be/ChmioFE36EQ

10. Znači Zvezda će dominirati makar još deceniju.

11. I posle što ja motam kablove sa faksom. Bolje govno 8 sati i da završiš s tim kad prođeš kroz kapiju, nego ovo "neka bude borba neprestana drugovi, šta vi kao oćete da imate život".
    I bukvalno nas manje drkaju za norme nego ove jadnike.

12. postoji neka nada da je namesteno, ali verovatno nije.

to je ono sto pricam, nije toliko do vucica koliko do toga da sredina podrzava... ustvari tera da se naprave grupacije poput sns-a - ko sto je pre toga bio sps, pre toga bio kp. to je isto vaspitanje, razlicite generacije, ista prica.
    centralizacija moci po nekim totalno neobjektivnim pravilima, u partiju.
    nismo se daleko makli od najgoreg komunizma, samo ga zovemo drugacije

13. kad cujem pojedine svajcarce (obicno iz francuskog dela) kako seru da drzava treba duradi nesto ovde i o socijalnoj pravdi i ostalim kurcima, u sistemu u kom imaju svu slobodu da ih drzava i gmazovi koji se uvaljuju u ovakve odbore i stranke jednostavno ne mogu da jasu, pritom imajuci platu od 10000 mesecno, dodje mi da ih mlatim kapitalom u glavu

totalno nemaju pojma kako se drustvo izopaci kad das politicarima realnu moc. a mi ne da dajemo, nego trazimo upickumaterinu

14. kapitalom, knjigom, ne pojmom

15. u pravu je celt mi gledamo samo posledice mentaliteta krezavih srba a ne uzrok
    dakle, dok god je zvezda u prvoj ligi nece nam biti bolje

16. da, to je taj sistem vrednosti jbg

17. Znam ljude koji su dobili posao preko stranke, bukvalno ih tako jebavaju. Možda je nameštaljka, ali je to ta priča.

Ide to dalje od KP nažalost, do prvih stranaka naprednjaka (original ones), radikala i liberala. A i još dalje, kad su ustavobranitelji od činovnika napravili povlašćenu klasu direktno vezanu za trenutnu vlast.

18. al to je ta fora, ja ih kapiram totalno. ako sistem dozvoljava da postoji grupa koja moze da zaposljava i otpusta po nekim svojim vrednostima, sta ocekujes, da cuvaju ljude dok ne "rade" u interesu onog sto ga zaposljava? mases zastavama, to ti je glavni posao, ovo sto udaris pecat ponekad cisto dodje onako da zamazes to sto bas ni u cemu nisi koristan za drustvo.
    komunizam 101.

to je problem, interes nije poklopljen sa interesom onoga sto bi trebalo da se radi, i onda imas uzasne javne usluge, koje se debelo placaju.

19. nije bas tako celt znam za doktore nauka koji su isli na miting jer "nemaju izbora"
    bukvalno doktori nauka i to ne kupljene diplome
    mojoj kevi su trazili onda kad se u novi sad islo pa je dala otkaz mada bi joj dali ionako jer nije isla, radila je u zavodu u nekom restoranu gde je vucicev cale dolazio pa kad zasednu nema odlaska kuci dok ne odluci njegov cale

20. a inace iako su cene u tom zavodu tipa 100 dinara kompletan obrok jer zaposleni jedu i sve vucicev cale je besplatno jeo zamisli to izdrkavanje

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.