Podijeli sa Vukajlijašima

1. ne razmisljate o silovanju ispravno

2. Petar Pan Pezo$
    Kako zmaj, zar kp nije bas bas lepa?
    Valjda je tomidril isao sa njenom sesteom na dejt i onda su dva i po sata samo cutali nisu se tipa ni upoznali, samo setali bez price

lijepe su one obe, ali ih dopia sisa obe.

3. https://www.youtube.com/watch?v=AIxY_Y9TGWI

jedan od boljih videa sto sam video u poslednje vreme >(

4. svidja mi se kako fino popljune po U2

5. U2 je nesto najogavnije ikad. posebno njihov politicki angazman.

6. Znači upravo sam ušao na ovu temu dok u firmi sa nekog radija ide U2. Jesu zlo jebeno, čekam da ispliva da je Bono neki pedofil sektaš ritualni ubica za koju godinu.

EDIT: In the name of love, pa ko može da smisli takvu pesmu?!?

7. Znači upravo sam ušao na ovu temu dok u firmi sa nekog radija ide U2

hah meni isto kad sam pisao ono

8. mozda slusate isti radio :DDD
    elem,kada smo kod toga.u ns mozes uhvatiti jednu radio stanicu gde vesti ne pocinju predsednik aleksandar vucic...
    ja sam ljakse,internet radio je gej.samo antena i trazenje stanica

9. Slušaj rumunske radio stanice. Radio Temišvar dobacuje do Dunava , Smedereva i Požarevca. :D

10. daleko to od mene. :)
    mada,bila je stanica radio marija gde su pricali o bogu non stop.verujem da tu nije bilo vesti.mozda jos i postoji.nisam dugo saltao stanice.imam par memorisanih pa vrtim.202 i 021 slusam.ove ostale stanice vrte 50 pesama 50 godina i to je manje vise koncept.kao kada u ns izadjes u grad u laze teleckog i upadnes u lokal gde bend svira obrade eks ju roka.15 pesama koje se vrte oduvek.pucas sebi u glavu vise puta za vece.

11. Brate Rumuni se čuju u NS sigurno. Zbog njihove manjine kod nas su otpanjili signal, plus ravnica. U Smederevu smo 90-ih preko starih loga antena gledali TR1 i TR2. Najjače su njihove stanice sa rumunskim cajkama dok voziš. Osećaš se kao her Žika Pavlović. :D

12. haha loga, pa nije to merilo... loga je vatala tv zanzibar jebeno sa onim pojačivačem turskim belim...
    sećam se krnem na krov kuće logu i gledamo hrvatski dnevnik 94-te i jebemo im sve po spisku... mada to kapira možda Bata Sale i još par, ovi mlađi retardi što slušaju Rastu na informeru ne kapiraju, Eluvatar se još tresao u mudima jednog hrvata kad sam ja okretao logu na krovu da gledam hrvate... tad nije bilo kablovske

13. Krv ti jebem, kako ovo govno i ovaj debeli imaju ovoliko pregleda.

https://youtu.be/9tQ3eRcw5jU

14. Hahaha ovoga bi natera da pojede ove naočare koje je prethodno izvadio iz dupeta ove plave

15. ovi ljudi bi trebalo decu da imaju sad a jos nisu obrisali ovo

16. није ово њихов канал пријатељу

17. из пирота је ова глумачка скупина југ избацује најбоље мимове

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.