Podijeli sa Vukajlijašima

1. https://i.gyazo.com/ae861441893acfcd7f2e684f9401ffcf.png
    to su gospoda sapcani grobari, avangarda i protivnici bilo kakve musavosti

2. Zelenović platio 7000 cigana zejtinom i sad su oni avant-garde, videćemo dogodine kad donese brašno sns šta će biti

3. Podsetnik sa kakvim glavicama se ovde ponekad raspravljamo

4. juce sam video pagonisa, ulazio u glavnu postu

5. Zelenović platio 7000 cigana zejtinom i sad su oni avant-garde, videćemo dogodine kad donese brašno sns šta će biti

jeste, samo se Zelenović setio, drugi gradovi u Srbiji nisu mogli da daju, beži bre

6. jel pisao neko na sajtu negde o bori drljaci koliko je ogavan, prica mi techa kako je bio na nekoj proslavi gde je pevao bora drljaca i bilo pecenje neko, i kad su svi ljudi zavrsili s jelom bora drljaca isao redom i jeo s tanjira ako je nekome ostalo da nije pojeo

7. ne mogu da nadjem onu temu za pitanja a posto znam da ovaj sajt posecuje dosta doktora moram da pitam nesto vezano za medicinu.hranu i vodu unosimo kroz usta i sve to zavrsava u stomaku, kako onda da hrana izlazi na jedan otvor a tecnost na drugi?da li se to u stomaku da kazem sortira ili mozda tecnost ide pravo u besiku a samo hrana u stomak ako je tako onda sta sprecava hranu da zavrsi u besici

8. Hi labo!

Kao doktor sa više od 6 godina iskustva odgovoriću ti.

To je upravo tako kao što si opisao. Sva tečnost ide direktno u bešiku iz usta preko takozvanog canalis orovesicalis. Ali se nekad u ustima oboji tipa od cvekle pa zato je mokraća crvenkasta nekad haha što je meni lično presimpatična pojava ;)

A što se hrane tiče tu je sve jasno, Krebsovim ciklusom se pretvara u govno.

Nadam se da sam bio od pomoći.

9. Sve zavisi od nivoa pirogrozdjane kiseline u krvi.

10. fascinantno.hvala na odgovoru

11. Срећно Бадње вече

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.