Podijeli sa Vukajlijašima

1. hahahaha ometate me u mojoj robiji jebeno
    ja glasam da ga ubijemo

2. pa i jeste donekle u pravu ovaj bilmez. ako vec ne postoji nacin za lecenje ovakvih, bolje ih je vise nikad ne pustiti napolje medju zive.
    nakon ovakvog tretmana ne izlaze sigurno cisti nazad u drustvo nakon 4-5 godina kolko vec po nasem zakonu odsluze za silovanja i slicne stvari. nije ni cudo sto svi redom ponavljaju ono za sta su osudjivani, zatvori nam turski a zakoni nam kao da ih tamo rehabilituju psiholozi, doktori i jebem li ko, a ne robijasi.

3. https://www.youtube.com/watch?v=d3Qhzwv5BsM

lik nema ni opremu, ni valjanu prezentaciju, ni izgled, ni harizmu, ništa a opet ima 72k pregleda jer čak i mene interesuje kako radi na svinjsku mast. Tako da Maestro, ne gubi nadu druže, samo dobra ideja za domaća interesovanja i cepaj.
    EDIT budžet- 10e

4. Al sto je lik golubar, guguču ne prestaju otac ih jebo

5. Срећан Божић свима који славе

6. Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina CE. On se nalazi u: prasen-CE, sarmi-CE, kobasi-CE, vešali-CE kao i u napicima: piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE. Jedino pazite da se ne predozirate vitaminima, može da škodi. Mir Božiji! Hristos se rodi!

7. Kolko je mali dugacak i kolko je tezak?

8. https://incels.wiki/w/Dogpill

Furthermore, studies have shown that women gain sexual gratification from inserting objects as large as soda cans into their vaginal orifices.3 This would explain the tendency of women towards 'teacup' chihuahuas and other dogs with genitals significantly smaller than that of the average human male. Often, these animals are small enough to fit inside a woman's orifice, and due to the intense pleasure women achieve from vibration and other movement, it can be concluded that the stimulus of a small animal struggling would be superior to that of a simple similarly sized inanimate object.

ŠKK?!

9. nejebač lvl 13/10

10. debeligmazsafedorom.jpg

11. Imam da spremam specijalistički, unatoč tome zarobljen sam 4h čitajući incel wiki. Ovo je sasvim nova subkultura za mene... termini blue pill, red pill, chad.. to je sve novo za mene

12. Sve u svemu, mizoginija je toliko ukorenjena u svima nama, i nekad je i osnovana.

13. Imam da spremam specijalistički, unatoč tome zarobljen sam 4h čitajući incel wiki

Hahaha a ja sam mislio da ja traćim zadnji dan odmora po r/inceltears.

Interesantna su subkultura, baš zato jer imaju razrađeno učenje, možda zaslužuju i posebnu temu ovde.

14. Imam druga jednog koji ne jebe hronično, od rodjenja. Pribojavam se da ne otkrije incel kulturu i pobije nas sve

15. ja imam ortaka koji je do sad bio bezopasni incel ali se posle toliko odbijanja od strane riba pretvorio u onog najgoreg koji ih tretira kao neke preplasene zivotinje, eksplicitno mi je napisao u poruci da bi im uskratio pravo glasa

16. Foid

Betabuxx

Chad

Stacy

Becky

AWALT

truecel

Chadsplaining

Ne, ovo je otkriće godine za mene. Oženjen sam i sve to, al da sam otkrio ovu subkulturu u presuvim periodima života, ko zna gde bi bio sad

17. Jel Stejsi bese pizdurina a Beki njanjava ili obrnuto

18. Tako je... hhahah a chadsplaining je kad te savetuju chadovi da se češće tuširas, ispraviš kičmu i razmisljas pozitivno tako ces jebati hahaha
    Iliti: NIJE BITNO ŠTO SI SIMPATIČNI DEBELJUCA HAHAHA

19. jebeni internet.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.