Podijeli sa Vukajlijašima

1. Generalno inceli su najzabavniji kad gomila evridž likova kuka i da se sažaljeva šta im fali niski/debeli/nedovoljno razvijeni/previše razvijeni i naravno večna opsednutost vilicom a u stvari samo nemaju muda ili su lenji.
    Još kad krenu da varniče ako im neko kaže da treba da rade na sebi. Joooj.
    Ili teška neka boleština kao ovaj dogpill.
    Ali ako previše kopaš onda kreneš da čitaš priče kako likovi imaju često baš ozbiljne psihičke probleme pa se smoriš.

2. U pravu su za žene jedno 15%. Što nije malo al opet je 85% lupetanje

3. ovaj moj ortak me je osudjivao kao jer se jebem s ribama neobavezno kako im to snizava vrednost ja sam zenskaros odvratni i slicno, u sustini posmatra zene kao neke bespomocne pojave koje ne mogu da se odupru ako imas PRISTUP za koji on uvek ima opravdanje u kojem su ribe krive

4. Njah, tih 15% su uzeli iz Redpill filozofije.

5. Инсели јебу на више нивоа

6. Али у буквалном смислу не хаха

7. деку аод је Tyrone

8. nisam chad ali eto jebem se nekad bez veze jer mi je lakse nego da slusam ribu kako mi kenja da joj ne posvecujem paznju kad mi se gleda 16 uzastopnih epizoda dokumentarca nekog

9. Eru dajte neki dokumentarac

A srpsko ime za Chada koje bi bilo? Andrej, Mateja lolol

10. Danas sam naučio toliko new age termina da mi je glava eksplodirala. Npr gaslighting, pa mi to imamo ovde na vuki od 2009

11. gaslighting je legitimna stvar iskusio sam je i nije nimalo naivna

12. https://youtu.be/-v-h-MF_1yY?t=346

dobra stvar ovi 3D štampači, kad uštekam 400e za zajebavanciju, kupiću ovo sranje i odštampaću ortaku desni retrovizor za alfu 159

13. Upucan Darko Kovačević ali živ je. Niko od medija ne sme da napiše motiv ubistva, zato ćemo mi napraviti logičke pretpostavke:

Darko je bio reketiran, odbio da plati reket?

Manje verovatna opcija: bio je dužan pare. Možda naručeno ubistvo, ali kako bi jedan bivši fudbaler mogao toliko zasrati?

14. Mislim da su ga zamenili za nekog jednako tupavog i ružnog

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.