Podijeli sa Vukajlijašima

1. ne daj boze da se inceli sloze

2. bojanbokigrujic na instagramu: gigachad
    Muz od mije borisavljevic inace

3. Некако је истовремено смешно и узнемирујуће да у ово време оверупотребе интернета буквално свако срање може да се прогура као субкултура или покрет. Хронично не јебеш, субкултура. Волиш прасиће и држиш их као љубимце уместо кучића и мачића, субкултура. Крнуо би га сестри рођеној, субкултура. Чак и сопствени сленг конструишеш. Јебено.

4. Ponavljam... mržnja prema ženama modernog doba opravdana 15%

5. Е то је рецимо још један збун, мизогинија је субкултура, а рецимо нацифеминизам готово па мејнстрим.

6. vidim skontali ste se vas dvojica fino :)
    dajte mgtow/ betabux temu

7. Kako ja da otvorim betabux/mgtow : pod 1, oženjen sam, pod 2 žena ima veću platu od mene lolo

8. betabux zvuci ko neki kriptokojn na koji maestro izgubio pare onomad kad bio hajp

9. polako s novim izrazima, tek sam juče saznao šta je weeb

10. Screenshotuj-тe мој прошли пост, да се зна ко је измислио

11. Може неко други да дефинише, слободно

12. bojanbokigrujic na instagramu: gigachad
    Muz od mije borisavljevic inace

Ако је он gigachad а оженио ју је и направио јој дете, шта су тек онда они који су је тресли као џак кромпира?

13. Zar vam se ne cini da je red pill totalno prirodna pojava nevezana za ljude, vec i za zivotinje. Uvek se muzjak trudi da privuce zenku tako sto se bije, meri kurac sa drugima, peva i radi ostala sranja. Zar nije evolutivno to prosto tako

14. Hocu reci da kjerkegor ne opravdava mizoginiju kao rezultat red pilla. Ko te jebe kad si nesposoban za snosaj, a da je depra cela ta prica i novoformirani sleng oko nejebavanja, jeste. Patologija, kao npr taj lik sto je poubijao parove.

15. Запата хвала што си испоштовао копирајт, само измени у дефиницији мој надимак, има ` а не ' . Или можда још боље линкуј директно на мој профил, када у будућности неко буде читсо дефиницију, и помислио "каква девијантна лобања је могла да смисли термин", да може одмах да види о каквом склопу личности се ради.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.