Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ne preteruj sad da pipkam one zagradice vitičaste

2. jel to isti onaj sabac gde je doslo 10 maloletnih osoba u protest crnoj gori bese? prestonica grobarstva?

3. Prehladjen, nakon 15 sati igranja FM i dva dana nekupanja otišao sam da pišem i ugledao svoj odraz u ogledalu.

https://i.imgur.com/tbE12RK.jpg

Možda vidite na slici jednog Chada, ali zapravo gledate u vukcela, jednog NEET-a sa biroa, koji živi sa mamom i tatom u 26. godini.

4. oce neko da kupi polovan acer laptop? aspire V nitro, jebe kevu sto dobar

5. a meni nisi odgovorio jajaro, puko sam 2400 din danas u servisu

6. mogao si jednu paletu putera da mu doteras umesto sto se trosis

7. kaže lik ladno e prejak ti ovaj komp za sedmicu bukvalno, i opet neka desetka poslednja... e šta ti je kad slabo znaš it

8. win 7 je za penzionere

9. Ja sam mislio da ti sa 2400 dindži brišes dupe loool

10. Ali pazi, dve hiljade i ČETIRISTO dinara, čovek koji obrće milijarde evra kapitala toliko pliva u lovi da se nije setio da kaže "20 evra", siromaštvo je jako naglašeno u ovoga armirača sa kazahstanskih gradilišta, kapiram da sve kupuje najjeftinije

11. godina maltene nije ni pocela,a vec troskovi 2400 din.sta ocekivati od ostataka kada je ovako na pocetku

12. Sigurno ima svesku u koju piše za šta je i koliko potrošio od svojih 600 dolara mesečno, uvek u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu tog dana

13. to se valjda zove cost management, ja (nažalost) ne radim to. Kad bih radio, jedna stavka sigurno ne bi bila predmet za obrađivanje, pozajmica
    https://i.imgur.com/s8DxfqN.jpg

Sretna slava Sveti Stefan Nikolasu i svima koji slave.

14. Samo hrabro, bimbo... Kad je Maestro kačio šargarepicu, što bih se ja potresao zbog toga što sam te pitao k'o čoveka da mi pozajmiš pet glava... Ostaje gorki ukus kajanja što sam te ikada kontaktirao, ali život ide dalje. Tako da, ono, nastavi da se srozavaš, ionako mora negde da ishiperventilira taj bes uzrokovan maltretiranjem od strane čečenskog brigadira

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.