Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Па не користи се исто чак, врте бицикло трче траку и троше више струје. Стравичан је ово свет
a za brijace kenjaju da su skuplji za zene
i jesu ako pričaš o muškim brijačima, ako trljaš svoje tek iznikle dlačice nečim skupljim, to je ženski brijač
kakva jadna prozivka, bukvalno nista nisam napisao vezano za sebe nego kako feministkinje kenjaju da su im skuplji brijaci
bolje ti ide komentarisanje rijalitija cinis mi se dosta zainteresovanije za te teme
za vukajlijaške anale, da se ne zaboravi
https://i.imgur.com/N9DoHtK.jpg
hahahahah
papet reci tvojim daunovcima sa neguj mo da me bar oznace ako su videli sliku od mene
Dobra komb sa fokom ispod lol
https://ibb.co/7Wm4k4x
Pretnje smrcu pretnje smrcu ponoc je ljube se svi
Video sam onaj video kad se covek kolje u kragujevcu...znaci bolje nemojte ako ne morate
vidjao sam i gore snimke dosta je pikselizovano, nije toliko sad bas gadno hahah i ona dva debila sto snimaju drmaju kameru a o policiji koja vristi na lika koji je ocigledno nestabilan necu da komentarisem
Gore je sto nisu prisli da zuastave krvarenje
ma sta da zaustavis brate zasekao je do kosti
Nema veze, svejedno je to postupak koji su trebali preduzeti.
Ma uznemirujuce svakako, lik jedno 10 puca sece sebi vrat i onda padne onako ko svinja zaklana...
Fuj
Gde ima taj snimak?
U jbt pogledao sam. Kolko li su isfleširali ovi panduri.
Dajte link, videh fotku, nmg nadjem klip
Drugarica mi poslala to na instagram sa terase je snimak valjda i posle toga izbliza nije sve jedno.
Jedini gadniji snimak mislim da sam gledao kako neki kartel u Meksiku sere živog čoveka koji leži na zemlji
Traje 7, 8 minuta jebeno i ništa jezivije nema
*dere