Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
dal je realno da je išao okolo po sajtou i prosio, a kad već govorimo o jajarstvu činjenica da nekome ne valjaju ljudi koji nisu dali pare govori dovoljno.
kume, brate, a kad nema para onda govno
što se mene tiče ovo je najveća afera od đačkog dinara i Pezosovog jebanja trandže
https://www.youtube.com/watch?v=hrPqUikEv1s
Ni tebi ni Maestru to više nikad nisam ni spomenuo, tako da ne seri i ne laži, bimbo... Uzgred, ako baš hoćete da znate, Bohor mi se kasnije sam javio u pvt i pitao me ako hoću da mi da pet glava, pod uslovom da mu ne vraćam... Na čemu sam se ja uljudno zahvalio i naravno odbio, tako da o tome ko je kakav čovek mislim da mogu da ti predajem k'o prirodu i društvo... "Porodični" čoveče, iako znamo da su sve te bezbrojne kurve samo plod tvoje mašte, ružno je da uopšte gravitiraš ka nemoralu, a ovamo propagiraš nekakve "vrednosti"... Tužna si ti glava ovako u celini
Ubr čika DEJA A HA HA
da li je vase ime slucajno stevic jovan
Lol, pa to mi brat od tetke ahahaha
haahh odlicna profilna cupara izdominira i nestane na 3 godine
Vidi ga baratić moj, k'o Antonio Banderas
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/M1wk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWldZN01EQV8vNzk2M2U2NDFlMTI0NDYxNmRmN2U1YmVmNzQ3MjI0YTIuanBlZ5GTAs0CgACBAAU
odlican template za shizenje
Pevao sam mu ja "da te nije Pazlija", čovek je dao ogroman doprinos, međutim otkrio je nažalost čari heroina i zaboravio sve
Koja je škudetova omiljena žitarica? Proso
moze li neko da mi prevede ovaj sirotinjski sleng, koliko iznosti 5 glava u eurima?
Pazle, ako čitaš ovo, ljubi te brat najviše na svijet :*
Specijalno za tebe:
youtube.com/watch?v=nKEgqCaYyLA
Kakva si ti to ulična škola kad ne znaš koliko je pet glava Čikaro? Čika DEJA A HA HA
https://youtu.be/61Q6wWu5ziY
jedan edukacioni za cicvaru
dnevni treninzi u svim teretanama su jeftiniji za zene nego za muskarce, iako i jedni i drugi mogu da koriste iste sprave i isto sve, za zene je iz nekog razloga jeftinije...
ne vidim da i jedna ide okolo i prica kako je to nepravedno
Isto kao aranzmani za novu godinu.
Privuces zene nizim cijenama, onda zene privuku muskarce.
isto i za sving zurke
uopste ne ulazim u logicne razloge zasto je za novu god ili dzabe ili mnogo manje placaju zene, da bi privukli masu bla bla....poenta je da nijedna zena nece reci jao kako je to neposteno, svi smo isti....a da neko otvori samo musku teretanu odma bi se trpale da idu bas tamo jer ko moze njima nesto da brani, ko one glupace sto su na silu htele da upadnu na svetu goru, kao nismo vernice al zasto ne bi smele da idemo iako smo zene
znaci dnevna karta za zensko manje nego za musko iako i jedno i drugo koristi jednako sve sprave il sta god