Prijava

kako bih voleo da ga mu je ruku ugrizao onako do krvi fino hahaha

Stevča na 0:30 kad ga prozivaju što je Ciganštura
youtube.com/watch?v=Z0DO0XyS8Ko

Hm, da li mozemo verovati kreatoru ovog konvertora, gde su mu kredencije.

https://www.youtube.com/watch?v=UEVGvxuwTZc

31.12.1992, baš klinac ja, burazer beba i keva gledamo Tv dok ćale na ratištu, a ja snimam ovo na vhs kad se ćale vrati pa da gleda kad bude mogao.
Još uvek ga čekam da se vrati pa da mu pustim ovu kasetu jer on ne zna ni kako kasetu da ubaci u video :'(

šalim se, nego ako oćete da vidite Ljubu Aličića kako izvodi trikove s cigarom, premotajte na 49:10 pa nadalje

jebote gde ga iskopa totalno sam zaboravio za lika

Stop making stupid people famous.

Politička karijera lika koji viče Iris: kratko je trajala.

dobar mu izgovor.nisam ja pobegao od murije nego sam otisao do kuce da pustim majstore.rade mi kupatilo.

jedino sto radi kod njega je droga u mozgu haha

Pa je l pobego ili nije? Je l potpisao evropski izvestaj ili pretio vozacu i putnicima? Je l se prijavio u pu u savskoj ili je zbrisao? Je l radio alkotest ili je trazio da mu se vadi krv?

Daleko od toga da ne mislim da je sergej degenko koji je vise sranja napravio nego neceg korisnog, i da je do sad svaki put samo razjebavao i ono malo dobrog sto uspeju da urade ovi iz szs (on nije u szs), vise se odnosilo na stanje u drustvu gde ti ne mozes ni za sta da cujes i saznas sta se desilo, nego dobijes milione nekih poluinfo gde treba da se posvetis max da bi skontao stq se tacno desilo za ma koliko bitnu ili nebitnu stvar.

I onda ako imas mesecno 50-ak takvih majndfak desavanja, ili ces dve trećine dana da pokusavas da skontas sta se desava, ili ces da se distanciras od svega toga. Pricamo o onima malo inteligentnijima, glasaci sns su vojska nemislecih ljudi koja ce do smrti glasati za njega. I posle smrti.

Pa kad kombo afera krusik jovanjica i mali plagijator nisu pomerili rejting vucica ni za 0.1%.

stvari kod nas funkcionisu prosto.ako si opozicija i napravis i najmanju gresku,vucic ce te jebati do iznemoglosti.ako se budes mnogo trudio da ukazes da si bolji od ovih/onih bilo koga,mozda te mali procenat i zgotivi.ne pravis ni najmanje greske i pocnes da zivis kao asketa otprilike jer mi nismo bas normalna zemlja.ovde se cerece za sve oni koji nisu ok sa onima kojima treba da budu ok.
sasvim je nebitno da li je ostao,otisao,platio sve liku...ljudski je i gresiti,ali u srbiji ako si opozicija i nije bas.

Pa kad kombo afera krusik jovanjica i mali plagijator nisu pomerili rejting vucica ni za 0.1%.

Meni idu na kurac novinarčići sa ovih "nezavisnijih" medija. Ne umeju da postave pitanje kako treba, a kurče se na Twitter-u kako se Vučić preznojava zbog njih... a svako pitanje tipa počinju sa "kako objašnjavate" i onda ovaj uzme i izobjašnjava im, majstor je za to. Lepo posle i na Pinku i Happy-u puste kako je on odbrusio plaćenicima.

Kad bi umesto toga svako pitanje od sad počinjali sa "kad ćete podneti ostavku zbog... (pa random afera, a ima ih ako ne na dnevnom, onda na nedeljnom nivou)", jer osim Turske, Rusije i Belorusije ne znam zemlju gde ne bi bilo momentalnih ostavki kad nešto slično ispliva, pa da počnu novinari da insistiraju i uvek započinju konferenciju takvim pitanjem, biće bolje. Biće 0.2% pad rejtinga. Kako god, previše su blagi i idu mi na kurac, za slučaj da to nisam rekao.

Pa blagi su vrv jer se plaše da ih neko ne isćuruviše

Jednostavno ili prihvatiš da će vučić da vlada dok ne umre (a kako je prepun sebe ne vidim da priprema naslednika i to će biti kraj sns-a, doduše ni slobo ga nije pripremao) i da će zemlja svakim minutom da bude 5% gora nego prethodnog minuta. Ili emigriraš. Nema treće.

teska seljobercina nadobudna, jezivo prepotentan lik, a kazu svi da je zesca grbetina, tipa kad ga vide konobari u kaficu padne im mrak na oci, nikad nista ne placa samo se pokupi i ode posle oni moraju da placaju za njim