Podijeli sa Vukajlijašima

  1. generalno ne volim te montaže, ali ovo mi izmamilo smešak
    https://twitter.com/bambi_djinajlu/status/1218146401097568256

  2. znaci 12 puta si se nasmejao u zivotu i izabrao si da ovaj snimak bude jedan od tih momenata

  3. ajde mali ne seri

  4. Haha, pa je l ima neko na sajtu da ne piša po bombiju.

  5. Koliko puta dnevno se u ovom gradu čuje "druže"

  6. Hahah treba videti ovo svakako, ali živeti ovde, buraz... Protraćiš život

  7. Ali najjača je pojava jebenog Karla Koksa koji nam širi ovde kosmopolitska znanja iako ne kapira ni kako treba ispržiti jaje da ispadne onako k'o sa slike u meniju

  8. Bravo za ovaj post bombi. Inace, jel jos neko skontao da je sns sve jaci godina uprkos sto opozicija prica da je sve slabiji i da padaju? Zasto to kazem:

    Sns je do skoro bio stranka za koju je sramota raditi. Bilo je ljudi u sns-u al su krili to kao zmija noga da se narod ne sprda sa njima. Ja sad gledam neki moji prijatelji vise i ne kriju da su vucicevi, kace se slike na instagram sa skupova sednica sastanaka.

    Bojim se da je prosao period kad je bilo sramota biti naprednjak i mislim da je to sad sasvim normalno kao sto je normalno bilo biti u zutima 2008-e. Mislim da ih nece skinuti ni bog otac s vlasti.

    P.S. ja sam i dalje nestranacka licnost, necu biti clan ni jedne stranke niti glasati na izborima koji se u sapcu uskoro spremaju

  9. Al najjace u Sapcu protesti protiv Zelenovica doslo 20 penzionera jakne imaju Lotto iz 90ih nemaju zube drze transparente prekvalitetno istampane "Vucicu oslobodi Srbiju" (spontano su se okupili)

  10. ok,sabac najbolji grad u srbiji,vucicev sns razara srbiju.bojkot izbora i sns dolazi na vlast u sapcu,ne?
    kada kazu da su spontani protesti,to znaci da su ih pustili iz nekog kaveza i isutirali na lokaciju gde treba da protestvuju.

  11. Ma onaj lepo obuceni brka mi bas deluje kompetentno

  12. Bas i lici na nekog krezavca koji bi isao na sns miting

  13. neće biti bojkota lokalnih izbora u Šapcu, samo republičkih... nismo valjda ludi da protraćimo decenije evolucije i samounapređenja i pustimo entitete koji su dominantni u ostatku Srbije da nam vladaju. Eto vam jedna ekskluziva. Mi smo rezervat, oaza i tako će ostati.

  14. ako bih mogao da ubijem ljude po jednom kriterijumu samo sigurno bih ubio one sto bojkotuju izbore, pa kome je to donelo ista dobro jebeno pa taman da svako ko ne podrzava sns ali svako bojkotuje izbore samo je dobijen materijal za propagandu narednih 10 godina za vucicevo kurcenje statistikama, gadite mi se vi sto cete bojkotovati

  15. Čuo sam u šapcu da prave burgere od pacova, takozvani ratburger, kao u onom Staloneovom filmu futurističkom gde juri Vesli Snajpsa

  16. Šapčani umeju da koriste tri školjke.

  17. Šabac su osnovali preživeli Numenorejci. Šabac i Minas Tirit

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.