Podijeli sa Vukajlijašima

1. Good point xD

Mada bih isto rekao da je cifra dosta manja, al kontam da je svakako hiperbola bila u pitanju

2. Odakle to sad Sloba velikomučenik? A micaaa.
    Stvarno ne znam nikog ko smatra da je mrtvi Slobodan velikomučenik, odakle to sad?
    Osim ako se zajebavamo naravno, ko onomad ovde.

Doduše, ne znam nikog ni ko glasa za Vučića, pa ovaj opet ubedljivo pobedio

3. Ima ih, i te kako, samo budi zahvalan sto ih ne sreces

4. Naravno da je, s jedne strane, hiperbola u pitanju, nisam sproveo istrazivanje i utvrdio da je 50% Srbije u tom fazonu. Ali, s druge strane, vecina nas ovde zivi u potpuno drugom svetu od ljudi koji glasaju za Vucica ili se loze na Slobu. Nemojte potcenjivati broj tih ljudi samo zato sto ih u vasem neposrednom okruzenju nema mnogo.

5. Pomrli su ti Slobini penzioneri svakako

6. Evo nove zabave, da niko ne prica kad drzavni funkcioner pita Jurica gde si bio kad su ti silovali i ubili dete. Majku ti jebem gde mi zivimo.

7. haha sergejeva lobanja kaze brrr

8. I zamislite isti sutra pobedi haha koja sprdnja od drzave

9. ma nece sergej, niti bilo ko iz opozicije pobediti vucica cak i da imaju normalne izbore, iz prostog razloga sto oni pricaju o slobodi medija, izborima, atmosferi u drustvu, a vucic prica o fabrikama za motanje kablova i gradnji autoputeva

vecini srba je bitnije da moze konacno da radi i da ne brine sta ce sutra jesti, makar i u montaznoj fabrici za 30-40k; i to je donekle i razumljivo, osnovne bioloske i socijalne potrebe dolaze pre demokratije i otvorenog drustva

ako je ova opozicija ozbiljna u nameri da rusi vucica, oni moraju da se prebace sa teme izbora, medija i uslova u skupstini na ekonomska i socijalna pitanja; uostalom, to o cemu oni pricaju i moze doci jedino sa smanjenjem siromastva

10. bombas

Evo nove zabave, da niko ne prica kad drzavni funkcioner pita Jurica gde si bio kad su ti silovali i ubili dete. Majku ti jebem gde mi zivimo.

А нека жена која ме баш блокирала, оставила је коментар како му је та Биљана поставила, заправо добро питање. И како је он крив и било који други родитељ када се тако нешто деси јер пуштају своју дјецу (она је мислила прво на ћерке) да скитају како хоће када изађу.

11. Nije bio dovoljno helicopter parent jbg. Ako pustiš dete se povoca pa ogrebe koleno ti si kriv.

12. Drugar i ja smo pre nekih 15ak godina sreli sergeja na mostu i mimoisli se i kad smo prosli nekih 30ak metara okrenemo se i zovemo ga sergeeeej i on kao hehe klinci i pocne da nam mase mi mu pokazemo srednjake

13. sergeja sam pre vidjao ne exitu.dok sam isao.uglavnom ga nose neke 2-3-4 urbane studentice sa filozofskog i bore se koja ce prva da mu popusi.a on naocare za sunce u 10 uvece fura.

14. pa ono iskreno mi ga sprdamo ali njemu je fino

15. 6.7 милиона уписаних бирача од 6.9 милиона грађана у Србији, а малолетника 1.2 милиона. Плус медијски мрак за опозицију и причате о некаквој "победи" Вучића.

16. 6.7 милиона уписаних бирача од 6.9 милиона грађана у Србији, а малолетника 1.2 милиона. Плус медијски мрак за опозицију и причате о некаквој "победи" Вучића.

Nema Srbija 6.9 miliona gradjana, nego brat-bratu 7.5-8, a 6.9 je onoliko koliko je procenjeno da zivi u njoj. Ima gomila ljudi sa srpskim drzavljanstvom (i pravom glasa) koji zive u inostranstvu i nisu u popisima i zvanicnim procenama. Ali da biracki spisak svakako treba da se sredi i da ima problema, to stoji. A sto se medija tice, to da su svi vazni mediji pod Vucicem takodje stoji, ali ako u eri interneta i kablovskih televizija ne mogu da dopru do biraca, nabijem i njih i njihovu politiku na kurac.

17. pa sns najvise i roka internet reklamiranje da anulira bilo koju normalnu opciju, toliko novaca imaju da svakome pa cak i meni koji im otvoreno kazem da puse kurac na stranici u komentarima i opet mi izlaze sponsored reklame, jasno ti je koliko samo fejsbuk reklame placaju

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.