Podijeli sa Vukajlijašima

1. sta si jos zamislio :)

пвт

2. Erisha izjeba tebe Grokt

3. nikakve nuspojave nemam sem ove komiranosti odma posle uzimanja i imam napade smeha kao da sam navaren al to je kontam do opustenosti misica

objasni približnije ovo stanje komiranosti a ponajviše me interesuju ovi napadi smeha od sredstva za spavanje. Valjda treba d spavaš, ne da se smeješ

4. Erisha, to je kombinacija tvog neorganizovanog i haotičnog života, pritom si opterećen parama, za početak, počni vežbati, povećaj prihode, i naravno, jebi nešto, budi zadovoljan sobom i spavaćeš snom pravednika, spavaćeš sa osmehom na licu. Mene isto muči nesanica neko vreme, ležem kasno a ne mogu da spavam do 11, 12 kao ranije, verovatno je stres u pitanju ali lekovi su poslednje rešenje kojom bih pristupio problematici. To je samo kamufliranje problema, instant rešenje. Bolje uvedi red u svoj život, prati svoju viziju i budi potpuno opušten. Suviše si mlad da bi bio napet tako

5. pa umor te stigne jako bas da moras da spavas
    a napad smeha je neposredno pred spavanje mada to je samo meni verovatno

6. zorane jebao sam bas pre mesec dana i lezim s ribom ona spava vec uveliko a ja ne mogu zaspati
    mnogo napinjes i jako si dosadan

7. Ja evo ležim sa bliznakinjama i nekako sam zahvalan životu na sreći, pa rekoh da pomognem drugima malo. Marš u pičku materinu

8. to bombi, da proslavimo poslednji vidovdan pre nego sto i zvanicno priznamo kosovo

mozda je i najbolje da nas do kraja nacionalno ponize, da izgubimo sve iluzije i sve nade, pa da ispocetka probamo da napravimo drzavu

al tesko, sto neko pametan rece na forumu, gedzi ces pre u bulju nego u glavu

9. kako bre botina, ja imam sabacke krvi

10. proveri ti ko ti je otac, da imas ne bi tako pisao

11. Granica sa Kosovom je granica našeg od njihovog, svog od tuđeg, dokle god postoji iluzija da ne postoji granica, dotle neće biti moguće da se razvijaju Sandžak, jug Srbije, Kopaonik i taj deo... Ako ne postoji jasno definisana granica, ne postoji ni jasno definisana vizija, a noge su na buretu baruta. Razvoj krajeva koji su kroz istoriju oduvek bili siromašni, jeste težak i dugotrajan proces, ali je izvodljiv, potencijal postoji, samo ga treba iskoristiti. A možemo da kažemo i da ništa nema smisla, da je status quo super i da živalj iz gore navedenih krajeva treba da ostane živalj, a ne građanstvo

12. Nema ni pruge dole... Pruga Novi Pazar-Vranje, recimo... I autoput neki... Za početak. Moraš imati putnu infrastrukturu jebote, kako misliš da ti cirkulišu ljudi, roba, kapital, ideje

13. Granica sa Albanijom je definisana koliko znam.

14. Bombi, pogledaj na šta liči south, a ti bi još 15k kvkm nerazvijenog područja i dve milke Albanaca, sa ovom izlaznošću u nekoj hipotetičkoj Srbiji sa tolikim brojem Albanaca, u Skupštini bi imali najmanje 100 albanskih poslanika, lol možda bi i bilo bolje za Srbiju da Albanci upravljaju njom

15. daji ono što to otac ostavi slobodno, lako je tuđim kurcem gloginje mlatiti

16. Bombaye, šta si radio sa drugarima po Kosovu, pijan i naoružan, a iza tebe stoji država i značka... Ne seri... Srbiji treba novi Ustav, ovaj je tako 2006

17. Ne treba Srbiji novi ustav. Srbiji treba, kao sto sam davno rekao, da izvucemo neku vladajucu strukturu, a bogami i deo opozicije, za usi na ulicu i redom im otfikarimo glave. Da snime i sienen i rasha tudej. Onda ce se svest naroda promeniti, a govna ce dobro paziti da li ce i kako u politiku.

18. Ovo sto kaze Bata Sale je u principu tacno. Svaka razvijena zemlja je u jednom trenutku istorije imala giljotina momenat. Bilo je pizdarija i kod nas, ali organizovano od strane jedne elite koja bi menjala drugu. Nije bilo orginalne narodne pobune.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.