Podijeli sa Vukajlijašima

1. meni je fobija samo da riba koja mi se dosta svidi ima one kupaste sise da joj se zalepe za rebra, ili svaka na svoju stranu
    srecom nisam naisao do sad, ali da naidjem bukvalno bih izmislio nesto da je ostavim

2. Haha daj sliku ovog prvog nmg da vizualizujem

3. Ahah da nema sanse da ne bih pobegao glavom bez obzira

4. kliknuo sam rendom na dve, ne želim treću

5. Brate ovo su deformiteti haha

6. Sta je ovo kao dve plasticne kese u koje se neko malo popisao

7. Da li negde na ana rs postoji tema na kojoj zene detaljno pricaju o kurcevima, njihovim mirisima, svrsavanju, spermi itd. Da li ima neki zenski clan tamo koji voli da se pohvali kako majstorki pusi i jebe se.

8. e da jos jedan tips and tricks i ribe isto kao i likovi hoce da svrse kad im kazes svrsavam svrsavam
    ako te je smorilo da jebes i dalje pocnes da stenjes i govoris svrsicu i desi se da riba svrsi zbog toga
    eru sex counseling

9. Imam jako lošu staminu i core strenght i nekad se stvarno umorim jebajući tako da je ovo sjajan savet

10. Kakav si to genetski otpadak zapata jebem te baš. Ima li nešto normalno kod tebe.

11. Pa nema, čak mi je i penis abnormalno veliki...

12. hahaha koliko licis na kevina iz ofisa stvarno 1-23.7

13. Hahaha kenja Zap nije ni ružan ni degenerik jebeno

14. Na kevina iz ofisa ličim 0.01 fizički, a po karakteru i temperamentu 17

15. Kevin znaš li ti razliku između KI-a i stamine uopšte?Mislim u fikcionim pojmovima uopšte?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.