Prijava

Ako se neko dvoumi, da poguram

Pogledaj, bez obzira na to da li si religiozan i to što traje duže od tri minuta. https://www.youtube.com/watch?v=kGEvdMPChuM&ab_channel=OtacMilo%C5%A1Vesin

Pogledaj, bez obzira na to da li si religiozan i to što traje kraće od tri minuta.

https://www.youtube.com/watch?v=rPJ96Q8dZcw

Pogledaj, bez obzira na to da li si religiozan i to što traje kraće od tri minuta.
youtube.com/watch?v=6gNZifrY8dA

Pogledaj, bez obzira na to da li si religiozan, i to što traje duže od tri minuta

https://youtu.be/iIsv7MnZ7-0

https://www.youtube.com/watch?v=iXbAQTY3-Ps

Hahaha ako stvarno ispoštuje i istetovira se, kapa dole XD

Ako je iko imao problema sa depresijom, predlazem da odslusa ovo predavanje, dosta korisnih stvari je rekao, za razliku od vecine budala na internetu.

https://youtu.be/TVgQ_tgWMyU

iskreno svačiji metabolizam je drugačiji, ona standardnih 3 obroka dnevno ne prijaju svakom. ja kad sam jeo tri puta dnevno sa ukućanima bio sam realno debeo, a otkako sam prešao na jedan obrok dnevno smršao sam 15kg+ i uopšte se ne osećam gladno, čak se nikad bolje nisam osećao

A taj jedan obrok kako izgleda, jel se onako usereš od prežderavanja da ne možeš da dišeš više, ili jedan onako laganica obrok kriška leba i pola tanjira pasulja? Ja isto ovako većinom jedem jednom dnevno ali se urnišem za taj jedan obrok, nikad deblji nisam bio noge počele da mi popuštaju cevanice pucaju pod težinom.

WIL je odličan kanal, detaljan i svaki video ima debelu potporu naučnih istraživanja. Zbog njega sam ostavio šećer kad sam video onaj video gde se priča zašto smo gojazni i stalno gladni i kako šećer (tj. ponajviše visokofruktozni kukuruzni sirup i slična govna) sjebavaju regulisanje i dotok insulina u telu pored ostalog

Nznm ja sam imao različite periode - najviše mi je prijalo kad sam sve obroke stavljao u raspon od 8-9 sati. Čak ni prvi dan nisam bio gladan mada sam mislio da će ići jako teško - trenirao, imao 87kg mišića i generalno sve bilo u najboljem redu.

Kasnije na preporuku lekara prešao na 5 obroka u rasponu od 2.5 - 3 sata izmedju njih, izgubio 12kg za manje od 3 meseca (pao na kritičnih 75) i muke mučio mesecima da usporim razulareni metabolizam. Pre 10 meseci rešio da batalim lekara i slušam telo i negde sam u najvećoj meri dobro, mada proždirem šećer (slabo jedem meso).

Ne možeš da izbombarduješ organizam jednim preobilnim obrokom, ne ide nikako iz 1000 razloga. Sve to treba raditi u konsultaciji sa ljudima koji se razumeju i koji mogu da te posavetuju - svaka velika promena je šok za organizam. Probaj da ubaciš u ishranu dosta više voća i povrća, int. pirinač, proso, lan, badem, orahe, lešnike...Vremenom ćeš smanjiti tipa hleb i druge stvari koje nisu baš preporučljive. Generalno, u prvom redu nam treba više aktivnosti.

Especially if you are Jewish

hahahahahahahah kako je moguće da je internet zapustio ovo ali Tom Kruz kod Opre se vrti svuda kakoooo???!!!

Sto vise seksa upraznjavaj, Melkijadese. Napaljene klinke zele tvrd kurac da li si i ti jedna od njih?

Trajfors zašto Džon tron tako retko aplouduje reci mi