Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Оно раније је било смешно, десет дебила бије педесет људи и ови се још повлаче. А замисли обрнуто, да имаш више хиљада људи са једнаком вољом да некоме поломе пичку, па не би сендвичари смели ни да погледају кроз прозор, а не да излазе и курче се
Jbt kakav je filing izaci pred prepunu halu sendvicara smorenih od zivota koji su dosli da te podrze.
Level platis kurvi da te voli na 3 sata.
Teska energija.
*bez dirkanja
Slika dana lolo
https://ibb.co/sHtLxt3
Haha sećam se kad sam u momentu blizu svršavanja uvatio kurvu za sisu ona mi pristojno sklonila ruku tačno mi sjebala filing za tren
Ljudi ja odo uskoro za Novi Sad poželite mi sreću
Javi se, cekamo te Melk i ja.
Dodzi da se nevakcinisemo zajedno
Haha imam nešto drugo u planu a neću biti dugo, plus mi frka da me vide drugari sa dvojicom skoro duplo starijih likova kako cevčimo o internim forama sa propalog sajta, jednom sam bio na sastanku čekaoničara nisu najbolje uspomene, ne zameri
digo mise
U bas tesko sranje Melk uzeo flasu dzeka. Ja sam bio zaduzen za led.
Sada nista.
koliko imas godinica, 18?
da, to je centralna tema dana, a ne prvosrbijanstina koja nas prodaje za sitne pare
Trifors barely legal
Melk takve najvise voli lolo
Нико не сматра СНС првосрбијанштином, штавише један од првих разлога мржње према њима, давно пре Рио Тинта и сличних проблема, је било Косово и незаступање српских интереса на истом.
Друго је што му се сад толико смањила подршка па кроз неки квазипатриотизам покушава да придобије гласаче, ту причу и онако нико не пуши
Pa ček zašto sam negde pročito i uzeo zdravo za gotovo da si ti u nekim 50tim lolololo
A i 40 je nekako bzvz ja 24 vi po 40 i kusur ne ide
Ja mislim da bi gajgerov brojač pomahnitao kad bi se približio stolu za kojim sjedi to sveto trojstvo vukajlije zbog prekomjerne količine pozitivnih vibracija
Ne možeš bolji trio sa vukajlije skupit, drugi je bohor-pseto-thilmo
ejdus stratimir srpski del boj
case closed
kad već spominješ gajgerov brojač i radioaktivnost
srpski del boj - srpski del boj - srpski del boj
triočina