Podijeli sa Vukajlijašima

1. Оно раније је било смешно, десет дебила бије педесет људи и ови се још повлаче. А замисли обрнуто, да имаш више хиљада људи са једнаком вољом да некоме поломе пичку, па не би сендвичари смели ни да погледају кроз прозор, а не да излазе и курче се

2. Jbt kakav je filing izaci pred prepunu halu sendvicara smorenih od zivota koji su dosli da te podrze.

Level platis kurvi da te voli na 3 sata.

Teska energija.

*bez dirkanja

3. Haha sećam se kad sam u momentu blizu svršavanja uvatio kurvu za sisu ona mi pristojno sklonila ruku tačno mi sjebala filing za tren

4. Ljudi ja odo uskoro za Novi Sad poželite mi sreću

5. Javi se, cekamo te Melk i ja.

Dodzi da se nevakcinisemo zajedno

6. Haha imam nešto drugo u planu a neću biti dugo, plus mi frka da me vide drugari sa dvojicom skoro duplo starijih likova kako cevčimo o internim forama sa propalog sajta, jednom sam bio na sastanku čekaoničara nisu najbolje uspomene, ne zameri

7. Haha sećam se kad sam u momentu blizu svršavanja uvatio kurvu za sisu

digo mise

8. U bas tesko sranje Melk uzeo flasu dzeka. Ja sam bio zaduzen za led.

Sada nista.

9. dvojicom skoro duplo starijih likova

koliko imas godinica, 18?

10. Бора коњ тое она другосрбијанштина

da, to je centralna tema dana, a ne prvosrbijanstina koja nas prodaje za sitne pare

11. Trifors barely legal

Melk takve najvise voli lolo

12. prvosrbijanstina koja nas prodaje za sitne pare

Нико не сматра СНС првосрбијанштином, штавише један од првих разлога мржње према њима, давно пре Рио Тинта и сличних проблема, је било Косово и незаступање српских интереса на истом.

Друго је што му се сад толико смањила подршка па кроз неки квазипатриотизам покушава да придобије гласаче, ту причу и онако нико не пуши

13. Pa ček zašto sam negde pročito i uzeo zdravo za gotovo da si ti u nekim 50tim lolololo

14. A i 40 je nekako bzvz ja 24 vi po 40 i kusur ne ide

15. Ja mislim da bi gajgerov brojač pomahnitao kad bi se približio stolu za kojim sjedi to sveto trojstvo vukajlije zbog prekomjerne količine pozitivnih vibracija

16. Ne možeš bolji trio sa vukajlije skupit, drugi je bohor-pseto-thilmo

17. ejdus stratimir srpski del boj
    case closed

18. kad već spominješ gajgerov brojač i radioaktivnost

19. srpski del boj - srpski del boj - srpski del boj
    triočina

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.