U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ти мене не ПУЗНАЈЕШ
ја ставила зејтин на главу
https://youtu.be/Xpg9zrV8wMw
Ne libi se čak ni da bolesnom čoveku vrši psihičku torturu, ne bi li dokazala svoju onlajn nadmoć. Klasičan bully. A na mrežama jedna sasvim druga priča, uvijena u drugu oblandu. Ali ima pravde, dospeće ovo u javnost...
Aaaahahaha evo jeeeee
Des bre Milice sve te jeblo, šta ima devojko? Jes porasla?
Odrasla je u internet nasilnika.
нисам порасла немој да ме зезаш за висину на ивици сам провалије како си такав монструм
Zašto se sprdaš sa psihičkim problemima čoveka, milice. Not cool. Parodiraš njegovu muku ovde.
Milica sad već dobija toliko love od nwo organizacija, da plaća jednog čoveka samo da sedi na vukajliji i obaveštava je ko šta piše o njoj, šaljući joj skrinšotove.
reko ja, gambisa nas prodo
ustvari nije mene, ja sam feministkinja, sto bih se samooptuzivao
Ako digne ruku na sebe, kako ces se pogledati u ogledalo
мулуца тврди да јој понекад сајто недостаје е па ајде нек пошаље казану пар евра да сајт не буде споро говно
Samo bez internet buljinga, pliz.
Volim kad ovako navrate LEGENDE sajta kao gastarbajteri kad oblaze rodno selo u mečki fenjeru, ma ko u zoološki vrt da dolaze
Srećom, pa postoji printskrin njenih objava u kojima se evidentno sprda s psihickim problemima momka
Ovo je upravo nesto sto bi rekao neko ko jeste dobio kintu od nvo
ajde bre sta da je i dobila pare, ko da bi bilo bolje da je dobila od vladine organizacije
Mislim da bi najčasnije bilo s mylycine strane, da javno na svojoj grupi Ženska posla objavi šta je pisala pre 10 godina, a kako je sada zlostavljala autora Kimi Raikonen. Ako je već toliko protiv nasilja u svakom obliku.
Neko će svakako objaviti.
Ja bih na njenom mjestu ponosno isticao da sam dobio pare od neke nvo, bolje to nego da ljudi misle da pisem feministicka sranja za dzabe