Podijeli sa Vukajlijašima

1. маса је отишла са вукајлије да прави своје платформе управо због веће слободе кад је каизен кренуо са ограничењима и рекламама за теленор да комерцијализује сајт. где ти упуцаваш сву своју креативност и слободно врмее у његов сајт а он не може ни да спонзорише вукајлија дресеве што је маса са сајта играла фудбал у балону, то прво

ја динара нем од женских посла, ал сам отишла да направим своју женску платформу јер су ми поред овог првог сметале инселштине са сајта а нисам баш тела на ану.рс

никакве теорије завере курци палци, за осам година сам 300е зарадила преко странице, не бих ни волела да јесам јер као што сте и сами рекли, то убија креативност и слободу. ако се деси да у будућности зарадим супер

ал ето кад већ причамо, а у неверици сам у колкој сте заблуди и да запата толко трује и лупета лик ко да из куће никад није изашо

2. Nema veze Carimire, sve je to dobrodošlo. Čovek ima ko zna kakva iskušenja i izazove u životu, i dolazi ovamo zbog izvesne potrebe. Jeste da maltretira Ejdusa čoveka više nego što treba (ili manje nego što treba a više nego što je pristojno, ko sam ja da sudim), ali voštimo i mi njega. Nebitno. Naravno da je sajt fenomenalan, znaš gde bih mogao danas da sretnem tebe, njega, Celta, Šmokljana, Sevasta... - Nigde, i da još razgovaram na ravnoj nozi sa svima vama - nigde, ili da vas ispsujem i izvredjam bez ikakvih posledica - nigde, i opet dodjem sutra sa vama da se ciganim - nigde. Problem je što, izlaskom u nekakvu javnost (kakav fejspalm jebeni, vodiš nekakvu kurčevu stranicu ili jutjub kanal) moraš nešto da glumataš, postižeš, očekuješ, gutaš...Dok te nebitni ljudi tapšu po ramenu, dive se tvojoj pronicljivosti i vaspitanju, viču takoe! itd. Više volim da mi brat Gambi kaže da sam govedo i čemer nego da glumim nekakav namirisani kurac uvaljan u šljokice što ga svi vole i maze ga po ćili.

3. ne moras mi persirati :)

ne razumes me, poprilicno cenim to sto si napravila, jbt, sa tim talentom bi bilo gde na engleskom govornom podrucju mogla od toga da zivis bolje od svih nas ovde na gomilu.
    samo, navrati ponekad

4. то убија креативност и слободу.

Pa tu si u startu bila bez brige :D

5. Melch brate, ja sam relativno govoreći newfag na ovom sajtu pa sam opet uspeo poprilično lako da nađem objašnjenje kako da citiram. A i kao kroz maglu se sećam da si savršeno normalno citirao po forumu do pre nekoliko dana i da se opet tripuješ da ovim sad troluješ nekoga.
    Kucaš prvo C-I-T-A-T sve tako velikim slovima, bez crtica, pa udariš spejs, pa iskopiraš to što hoćeš da citiraš, udariš opet spejs, i na kraju napišeš T-A-T-I-C velikim slovima isto bez crtica. Niko nije bio istrolovan btw.

6. Zapata teoreticar zavere

7. па немам времена ни навику, 80% људи немам појма ко су, а ове које знам су биле и остале инселштине које чувају моје слике од пре десет година (фејд) или су очајни ликови за било какав разговор, поготово са женама

с до јаја људима с вукајлије сам у контакту стално, имамо се на телеграму, инстаграму, букв немам потребу да залазим овде иако гајим лепо сећање о сајту

нећу да лажем недостаје ми нека атмосфера коју су чинили цара итд ал тога нема (бар ја видим овде пет људи да је остало) нити имам времена да се том враћам и убацујем у трип. а немам ни потребе јер сам такву спрдњу пронашла на другом интернеташком месту

Milice kako si dosla jel imas krticu

послала ми нека риба скриншот, нема шансе да бих нашла другачије јер и кад уђем на сајт сваких пар месеци, улогујем се, не кријем се, гледам јел ми пезос писао нешто на ПВТ јер волим да чујем ту будалу и будем на чету, на форум ни не залазим. пре пар месеци ме фејд убедио на чету да је сторма погинула, баш сам се сморила и шта ја даље да тражим овде озбиљно хахахаха дајте ми разлог један сад овако из моје позиције, узевши све у обзир

8. Mrzi ga da citira, razumi ga jbg

9. Ja sam se navikao već, pročitam prvu riječ ako je poznata gledam pasus ispod. Melkys ways

10. Pa tu si u startu bila bez brige :D

СМИЈЕШНО БА

11. Obavešten sam da je došlo do odavanja privatnih podataka članova sajta. Molim za dokaze od strane oštećenih i izjašnjenje od strane optuženih.

12. Kapiraš kao Milky way samo Melky heh

13. Melch brate, ja sam relativno govoreći newfag na ovom sajtu pa sam opet uspeo poprilično lako da nađem objašnjenje kako da citiram

i dalje neverica da se neko registrovao posle 2015. kad počeo čemer od sajta u jeku raslafanja a da pre nije imao veze sa vukjlijom
    I da nije dulli nalog

14. Lurker sam bio dosta dugo pre toga, čeznuo da se uključim u vatrene rasprave na forumu, na kraju je čežnja prevladala. Možda prekasno.

15. Pill Do
    Kapiraš kao Milky way samo Melky heh

Kapiram te tebra

16. Ček, jebeš da devojka sa inicijalima M.G. alias Stormborn poginula?!

17. Deje link vise do tog storija ili cega vec gde se osudjuje post "cuo sam da ima nudare"

18. Obavešten sam da je došlo do odavanja privatnih podataka članova sajta. Molim za dokaze od strane oštećenih i izjašnjenje od strane optuženih.

запата шири приче о мени да узимам паре од НВО

и о френкију да је коцкар

осим што су обе ствари лажне, то су приватни подаци

19. @berghuis Obrisale feminacistice izgleda, uplašile se incelskoga gneva pravednoga

20. https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=3325#post_4086495

Dobro, čekam Zapa sa njegovom verzijom, ali bilo bi lepo da sve negativno ostavimo iza nas obzirom da februara 2022. vraćamo postere...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.