Podijeli sa Vukajlijašima

1. Slazem se da je uloga golmana na terminima potcenjena, jer uvijek mozes da se deres “pa sto se ne vracate picka vam materina” a i drugi su svjesni da je dobar dio krivice na njima pa i ne mogu da ti seru, nije red

2. Problem sa gosom na golu je taj da ako se dobro pokaze uvek ostane golman. Cak i ako se lose pokaze

3. Hahahhahh caro jebote daj ti neki svoj hobi u kome uživaš pa da opletemo mi kolektivno. Profesionalni hejter, poštujem.

4. Ok smokljo, nemoj da ti rusim image ameterskog profi gose. Kip gud wrk

5. Smoklja kakav si kao golman?

6. Smoklja kakav si kao golman

Nema ništa bolje nego kad ti ga mune kroz noge neki batica a ti instinktivno spustiš ruku sebi iza leđa i zaustaviš loptu pre nego što uđe u gol.

Takav da kada mu sutnes kroz noge ne znaci da si dao go. Rispekt

Jebu ga povrede jedino

7. Kad me vide ovakvog gojaznog na golu protivnici se osokole i opuste, zato kad se upali Gábor Király mode shvate kolko je sati, ali prekasno.

8. Uh, ovo što kaže Cara za termine 90% istina.
    Juče: lik pikao profi fudbalicu, msm čak i za Radnički u jednom periodu, ali sad već žešća penzija, stomak, kidani ligamenti.
    OK poštujem, ali ceo termin kenjaš kako nemaš s kim da igraš i kako ti se ne otvaraju ljudi, nisu tamo gde si ti zamislio. Ma puši kurac bre, smaraču.

9. Na teretane mislim kao level mentalne imbecilnosti

a sto caro?

ako se iskljuci ono lozenje masa definicija i kurci, teretana otprilike najbolja stvar da sacuvas ledja, drzanje, i generalni izgled da nisi debelo mlohavo govno bar preko odece.

trcanje je isto ok, al se iskrivi covek ako je samo to.

10. Da.
    Samo kardio je sranje, ali ako iskombinuješ sa treningom snage (teretana/calisthenics) onda je premoćno.

Neki umereni i održivi trening (nešto što možeš da radiš dugoročno, iz nedelje u nedelju i ne doživljavaš kao samokažnjavanje) je najbolja stvar koju možeš da uradiš za sebe i ne košta ništa ili vrlo malo.

11. Bićeš de facto 5-10 godina mlađi

12. Da, na to sam mislio celte kao drustvena pojava.

Umeren trening ofc, setnja lagano trcanje plivanje vezbe oblikovanja to je ono sto je dovoljno.

13. Msm ne treba ti teretana da x stvari odradis na livadi

14. Umeren trening ofc, setnja lagano trcanje plivanje vezbe oblikovanja to je ono sto je dovoljno.

ja ne mogu, umeren trening mi ne radi nista, ostanem debeo.
    ako ocu treningom nesto nema price, mora da se oznojim inace kurac, ko da nisam ni radio.

15. Pa jbg koriguj ishranu.
    Malo je glupo pojedes po kile leba uvece da bi se sutra znojio ko svinja.

Msm random situacija ali jedno prati drugo.

16. ma nije jbt, postao sam mator. korigujem ishranu, hranim se poprilicno balansirano i raznovrsno (sto bi reko trifors, alkalno). ne pomaze kad skoro pa guras 40.

mora budes ili bas gladan, bas trezan ili bas da zapnes neku vezbu. najlakse mi ovo trece.

17. Pazi ima i do čoveka, genetika, različiti metabolizmi itd.
    Mada ja evo, da se pohvalim nikad bolji, jebote. Ko Kristijano ili Ibra.
    Ali izbaždario sam kako meni odgovara, treninge, ishranu, odmor. I daleko od toga da gladujem, a nisam ni neka elita što se tiče genetike.
    Doduše, alkohol i slatko otišlo baj baj.

18. slatko otišlo baj baj

Ovo nema šanse nikad da mi pođe za rukom

19. Meni kao 55ogodisnjaku prija nesto laksi rezim

20. Nisam nikad trsio slatko, ali gazirani sokovi su već bili zajebani.

Kada sam počeo da naručujem malo pivo shvatio sam da sam postao sve ono što mrzim. XD

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.