Podijeli sa Vukajlijašima

1. alkohol otišlo baj baj.

jos se ne klanjam muhamedu, tako da fakof sa ovim

2. Sad ću da dobijem zalivanje govnima veće nego obično; ja sam u nekim rekreacijama, sportovima i reninzima praktično čitav život, nebitno. Kako god i šta god, istezanje radim svako jutro, kad sam lenj onda skoro svako jutro, desetak minuta (komplet telo, sve što umem i mogu). Ali ljudi

Tai Či je ludilo, ne zajebavam se, ozbiljno govorim. Nije samo do istezanja mišića i toga da krv krene kuda treba, već i do toga da naoštriš duh, usredsrediš misli i pokreneštok energije. Kako funkcioniše - pojma nemam, znam samo neke četiri osnovne vežbe, od kojih radim tri (mahanje krilima (kako god), praviš talase rukama, praviš mesec rukama i ne znam šta je četvrto, ne radim), ali posle bukvalno minut vremena osećaš se drastično drugačije, rasaniš se, počeo dan.

3. Ne zezam se, to treba učiti i videti šta je, mada ja sam em lenj em započinjem 1000 stvari da učim i radim istovremeno, a nismo baš za multitasking.

4. Pa dobro, popijem 2-3 piva vikendom s ekipom i tu se zaustavim. Ili čaša dve vina s curom.
    Ali nema više lokanja ko nekad.

5. Pa dobro Melkore, ok je to.

6. Ovi konjkurci za najgljupšlji poster su bili neprejebivi svojevremeno, ne mislim na namerno glupe već na one rendom stvarno preglupe

7. To je ono što treba Vukajliji.

8. Bila odlicna zajebancija a favorita pregrst.
    Bilo i fejla ofc.

9. Džena Džejmson, ima neki sindrom ne može više da hoda.
    Sva se inače izdeformisala od operacija i tetovaža a mnogo sam je voleo baš, tužno

Džena goat.

10. Svi smo nubovali.
    Bila je majka sestra maceha. Sve naj.

11. na Univerzitetu u Bakingemu u Italiji.

12. To dobar fax.
    Presli iz britanije zbog lepse klime lolo

13. Sad celt vise nece morati pizdi na djovakov poster. Imace zivu osobu

14. Hotulov wannabe univerzitetski grad

Bakingem kod Trsta

15. Sad celt vise nece morati pizdi na djovakov poster. Imace zivu osobu

jadan čovek stvarno. Pobegao upravo zbog takvih stvari, i ne vredi. Momak 1 pre par godina pobegne u Beč na par dana, da se skloni bukv. od ovog bezumlja, i prvo na šta naleti Mrkonjić i Bekuta...Mada dobro, Beč nije najsrećnija dest. što se toga tiče.

16. Da pogađam, umro posle toga?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.