Prijava

Ma nije to od koke brt ne ide to tako jbg

ма не знам јебе ми се за њега небитан лик

чему служе телевизије и ове новине каква кретенска вест
ако нас буду бомбардовали икад нека баце по пар бомби на ове студије телевизијске у целој држави

коментари још жешћи

Gordana Šegota
Kuda ide ovaj svijet

Jojjjj Boze Umirem

хахаха а вест од пре 5 година иди бре ова прича је кратког рока исто као и она клонирана овца
а ово горе не морају да праве могу само да оду у чернобил само питајте сталкер кол оф припијат игрицу

Prolazim ulicom danas, cujem iz parkiranog auta kao da neko vristi, pomislim klinci neki u kolima me sprdaju da se iscimam posto je mracan deo ulice i ne vidi se ko je u kolima. Odlazim 10ak metara gore, iz istog pravca zenski glas vristi kao da je neko kolje i zove upomoc. Ja stanem, prva pomisao nasilje u porodici, lik povredjuje ribu, medjutim prolaznici sa te strane trotoara (ja sam isao sredinom kolovoza peske) prolaze najnormalnije, jedan je bas bio tu kada je vristala i nista nije uradio, zastao i prosao. Pomislim ko zna sta je, a opet nemam muda da odem do kola da vidim jer su krici bili jezivi, kontao sam da ima oruzje neko i ko zna u kakvom je afektu. Stanem par metara iznad da razmislim sta je najbolje uraditi, lik izlazi iz kola sa vozackog mesta prilazi suvozackom, otvara vrata i devojka kao da hoce da izadje iz kola, u nekom polustojecem polozaju ali on joj prilazi i unosi se u facu, nesto joj prica, ne cujem sta, ona ne vristi. Trazim broj ps savski venac, lik se vratio u kola, kad opet se cuju krici, ja zovem muriju, prijavim ali posto me je cekalo 10ak ljudi poslovno, morao sam da odem. Murijakinja mi uzela podatke i kaze upucuju patrolu. Sutra cu da proverim sta se dogodilo, samo ne znam je l sam reagovao ok, grize me savest sto sam picka bio da mu kucam na staklo i resim to

@kirkegard Skroz korektno, nikad se ne mešaj direktno u takva sranja, obavesti nadležne organe kao zabrinuti posmatrač i to je to. Jok šta treba da rizikuješ da si naleteo na nekog psihopatu koji bi te iseko. Znam da će sad dežurni dušebrižnici i alfa mužjaci da me nahrane kurcem i da mi spočitavaju kolka sam pičketina i da pričaju kako bi rešili situaciju s jedan flying high kick kroz šoferku ali pričamo o stvarnom svetu a ne vašim bolivudskim fantazijama.

Све је ''боди позитивно'' што тера дебеле људе да смршају, макар донекле да буду здравији....

https://zadovoljna.nova.rs/wp-content/uploads/2022/01/25/1643119040-image0-4-scaled.jpeg

Ово је баш стереотип SJW бичарке....

Подршка за ову храбру младу жену!

Al usraše Vanju u komentarima ovi iz ekstrem intima, znamo da nema veličina za tebe al kupi nekom poklon hahah

Vidjam je na tinderu povremeno, ima listu želja u opisu k’o u maksi da ide

šta treba da rizikuješ da si naleteo na nekog psihopatu koji bi te iseko

Ajde to, za to je relativno mala sansa, obicno ti sto maltretiraju zene budu pickice ovako. Al koliko je slucajeva bilo - dvoje u vezi, lik je maltretira na javnom mjestu, neko uskoci i polupa mu picku, sutradan ONA svjedoci protiv tog treceg jer se vec pomirila sa ovim svojim retardom i "nije on takav hehe"