Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Al su brzi ovi iz Glova jbt. Naručio sam neke osnovne stvari iz Maksija, mrzelo me da izlazim, kao da je ispred vrata bio i odmah pozvonio.

  2. Prevelik si gospodin postao thilmo, primjecuje se

  3. Jesam kurac. Xd

    U Idea objektima danas ne naplaćuju dostavu, Maxi 290din, ko će se maje. :)

  4. Al imam tu plavu krv i to, nema priče.

  5. IMDb ocjene za domace filmove i serije su golo govno, treba ih potpuno ignorisati, a mozda cak i koristiti kao pokazatelj kvaliteta ali obrnuto.

    Necu da nabrajam sve, al ukratko, Kursadzije su ocijenjene sa 9.7, ona Jutjub emisija gde neka dva narkomancica puse kurac i jedu govna ima 9.6, a Rode npr imaju 9.1

  6. Narkomankna. Normalan svet je gleda sa zaljenjem

  7. IMDb ocjene za domace filmove i serije su golo govno, treba ih potpuno ignorisati

    Kad smo već kod ocena, da uzmem jedan trenutak da se oserem po takozvanim "kritičarima" općenito.
    Serem im se usta pogana, nepouzdana, potplaćena. Njima ako neki film, neka serija ili bilo šta nema pedere, trandže, crnje i ako glavni lik nije žensko, oni kažu da je to smrdljiva govnurda koja se ne sme gledati. Većina takvih serija/filmova, ne samo što je dobro što nemaju trandže na primer, nego su još čak i dobri, imaju dobar scenario i dobre likove.
    Ali ne, to je "demokratija", a to što ona stoka potplati "kritičare" da govore kako je njihov proizvod dobar, kako je zanimljiv, kako apsolutno nije jedna velika govnurda smrdljiva, kako nije propaganda, e pa i to je demokratija jbg.
    Danas kad vidiš da su se neki "kritičari" osrali po seriji ili filmu, znaš da je to neironično dobar film ili serija i da se treba pregledati. Ako idete na neku sajtaru i ima srednja ocena gledalaca, to poverujte da je istina, a ne ocena poganih "kritičara", to je čista potplaćena propaganda.

  8. a sad odoh da operem (da, operem) guzicu.

  9. Evo primer: https://www.metacritic.com/tv/star-trek-discovery

    Ovo je jedna govnurda od serije, propast jedne nekad davno tako fine i pametne franšize.
    Vidiš srednja ocena "kritičara" je 73/100, a gledalaca je 3.5/10.

    "Kritičarka" je napisala sledeće:

    Season 1 Review: It’s even more beautiful watching two women of color, black and Asian, navigate a realm that traditionally hasn’t included them. It honors sci-fi’s history while giving it a bold new future to stake claim in, making Star Trek essential television for the first time in decades.

    Pa ne pokušavaju ni da prikriju ovo jbt, frontalnu priznaju da ova govnurda od serije, po scenariju, nije apsolutno ništa posebno, niti zanimljivo, ali jebiga, ima dve žene koje nisu bele boje kože, imaju crnje i azijat, imaju dva pedera koja se ljube u svakoj epizode, ima "ne-binarna" """osoba""", i sve to znači da je ovo baš ono dobra serija, što se tiče "kritičara".

  10. Što je najgore, Star Trek je sve te crnje i pedere imao i prije, ali nije bio fokus na njima, nego na priči. Danas obrnuto. Ova woke kultura je jedino uspela uništiti dobre serije, ništa više.

  11. Koga boli kurac za starvors realno

  12. Šalim se, gledao sam kao klinac sa žanlukpikardom i dejtom kad bilo na tv, pa posle malo i sa onim crncem glavnokonandujućim gde se pojavljuje onaj barmen šanker smešni s velikim ušima i 2 dupeta na glavi

  13. Gledao sam sve, uključujući i kriminalno loše filmove. Spleta rasa, spolova, pederluka i nikog nije preterano boleo kurac jer fokus priče nije bio na tome.

  14. to. nisu rodenberi ni berman dali pederluk da se izražava u startreku, osim one jedne epizode u DS9 s lezbama koje na kraju epizode se razdvoje i, gledaj čuda, ipak nisu lezbe.

    a sad obzirom da peder piše scenarije za ovo, jasno je da je sve otišlo u kurac.

  15. nije najgori deo što su sve crnje žene pederi, najgore je to što NEMA ni jednog belog heteroseksualnog muškarca u toj seriji, simbolično nazvanoj STD, jer smo mi zlo, čisto zlo od ljudi, treba nas istrebiti.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.