Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Ma i preko sveg tog white washinga, afirmativne akcije i obrnutog rasizma bih vrlo rado prešao, boli me kurčina za belu rasu realno što bi reko Louie CK vratiće se belcima desetostruko za sve što su radili, ali brate nedostaje inovativnosti, integriteta, kvaliteta. Dajte bre nešto suvislo, nešto što ima suštinu, što je dobro, pa čak i ne mora da bude dobro, nek je očajno, ali neka je barem jedinstveno, nešto što izaziva neku reakciju kao što prava umetnost treba da radi. Nema toga više, sve je samo pokušaj da se zgrne što je više para moguće za što manji uloženi trud. Trulost i učmalost zapadnog sveta su u velikom zanosu, i ne nazire im se kraj.

  2. Tebra nije zapadni svet u pitanju nego paretine. Pogledaj Južni Vetar, Montevideo i ta sranja. Snima se ono što je itračunato da donosi pare, jbg. Ko će riskirati s novim scenarijom kada mogu snimiti 37i nastavak spajdermena?
    Ima kinematografije dobre, čak i novije, ali nećemo je naći na Netfliksu ili u kinu.

  3. Počeh da gledam od NWR-a "Too old to die young", jes da je Amazonova serija, ali je originalan scenarijo i ima kul kinematografiju

  4. Kako se zvase ona serija o Vikinzima gde je istorijski vikinski kralj prebudzen da bude crnkinja?

  5. Na Netfliksu je i ta, nešto tipa Vikings Valhala

  6. Da vido danas. Ok reklama.

    Na granici ukusa. Sa wc soljom bi bilo real

  7. https://vukajlija.com/forum/teme/76005-ljubav?strana=22

    gotovo je, vukajlija je dostigao samosvest i počeo sam da teme zaključava, pored ove teme nema onog crvenog katanca, ali se ne može pisati na njoj.
    valjda je zato otišao čet i pretraga def*nicija, jer vukajlija to ne želi na sebi, a da onaj dobri čovek išta pokuša dirnuti, e pa, ženevska konvencija.

    valjda se sajt buni što je toliko okasapljen, što su mu odsekli postere, reakcije i embedovanje.

  8. eto, čim sam to rekao, vratio se favicon koji je bio odsutan skoro pola godine.

  9. AI preuzima, za jos godinu dana ce sajt sam da pise "hotuli" "lololo" "stratimire pusi kurac" i ostalo

  10. Bukv sajt kako mu krenula samosvest ima sam sebi pocne lupa minuse i sam sebe banuje preko moda

  11. Evo je ova Kostakurta na rts1 sere o "fenomenu" svoje "pesme". Mogla bi da ga proba iskr sig bukv true

  12. Zajedno s voditeljku

  13. Ne znam, meni nekako deluje kao da su pojedini nalozi ovde veoma sofisticirane skripte, a ne ljudi. Aktivirani pre jedanaestak godina, tek su sada dovoljno informacija pohranili da je sajt postao spor i nestabilan.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.