Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kakav tužan datum, podseća me na onu tragediju...

2. Thomy je alah. Naravno, živim u državi u kojoj nema tomija nego sedam iljada doMaĆIh MaJONezA.
    Obično Thomy iz švabije donosim

3. pravio sam domaću majonezu ali uvek sam znao da je tanak kurac pun govana u poređenju sa tomi, pa sam prestao proizvoditi takvu istu, uvek nekakve grudve se stvore.

4. Thomy su najbolji proizvodi i senfa i majoneze, to je brate mečka u svijetu tih priloga

5. Ali kapiram ako je neko navikao na polimarkovu, thomy mu je sranje vjv jer polimark ima neki specifican okus

6. polimark je odron, ona najlošija kršina po pitanju majoneze. senf im je dobar doduše.

7. Polimark sam jeo kao siroma student i samo tada. Thomy mayo zakon, o senfovima se da raspravljati.

Bonus informacija za Jovu: senf na estonskom je Sinep, što je unazad čitano penis. Urnebesno, jelte.

8. Šta sve ti ljudi imaju u ugovorima to nije realno

9. Toga još nema na menadžeru

10. Predugo traje da bih sad gledala, ali odgledaću svakako. Sounds fun.

11. Za borbu protiv zbrke oko slobodnog izbora promene roda i pola, o tome da desetogodišnje dete može bez ikakvih problema saminicijativno da započne promenu pola u bolnici (da stopira pubertet, trajno da ga stopira), da roditelj može da ode u zatvor ako se svom detetu obrati u pogrešnom rodu, o tome koliko farmaceutska mafija uz promovisanje izbora pola može da zaradi love (nešto preko milion $ za svaku operaciju i doživotno hemijsko servisiranje željenog pola) ...a ima i mentalno zdravih i poštenih psihijatara, učitelja ili pravnika koji govore o tome...i onih koji su promenili pol i sada se gorko kaju.

Ima toga još ali je odurno navoditi...ali svakako vredi pogledati.

12. Nije to toliko rasprostranjeno koliko nam se cini, Granon. A cak i da jeste, to je na zapadu samo, sto ne da mi ne smeta nego i navijam da se izdegenerisu sto vise. Win win sto se kaze

13. Slazem se s galantnim

14. fejk al dobro odrađeno

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.