Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
https://luftika.rs/biologija-8-razred-homoseksualnost-lekcija/
Nikad poraz uvek lekcija
Djole 8-2
Užas.
Ali još je licemjernije što ljudi sa 20 godina ništa o anatomiji ne znaju, ne poznaju svoje tijelo. A česti su slučajevi da učitelji i nastavnici biologije preskaču odredjene lekcije. E to je takodje krah obrazovnog sistema.
Nisu svjesni svog tijela
Haha
Živa istina :)
Sad gledah đetetovu knjigu, BIGZ-ovu. Nemaju ovih stvari tamo.
Mada zna da postoje pederi i da su isto bili nekad normalni ljudi, ali se propederisali xd
Svaka cast svima vama sto imate ili sto uopste planirate decu, mogu misliti kakva je borba izvest ih na koliko toliko pravi put, borba je, borba je sto bi rekli buksovci
Ježim se od pomisli da ce doci vreme posto su jos mali
Biti roditelji - najljepsi achievement
Još ako nađeš kvalitetno žensko da sa njom gradiš sve, tim bolje
Jebem te usta.
Mesni, protivnik braka i antinatalist
nije to, nego što su neki uvereni da nečiji život ne može biti upotpunjen bez dece.
toliko ljudi i afričkih crnja/indusa to misli da nastaje prepopulacija.
Ma buraz svako za sebe razmišlja, znaš koliko nekog Bohora iz epicentra Srbije zaboli kurac za prepopulaciju, čovjek gleda da ostavi nešto iza sebe, produži lozu, da ima nekog uz sebe kad dođe starost..
Nek se prenaseljenosti bave države i državnici, to nije posao pojedinca ali neću da previše ulazim u to, celt je to više puta izobjasnjavao sto se tog overpopulationa tiče
Ovo dvoje što ja naštancam neće nikom uzet hljeb iz usta nit ce otvorit ozonsku rupu u omotacu, nek su živa i zdrava
Ono petnaestoro sto skodi nastanca ce uzimati uzinu od to tvoje dvoje sto si nastancao poz
Braća Mitrović
Nek se prenaseljenosti bave države i državnici, to nije posao pojedinca ali neću da previše ulazim u to, celt je to više puta izobjasnjavao sto se tog overpopulationa tiče
to, da necu pravim decu zbog prenaseljenosti je milenijalski bulshit, koji izlazi iz straha prema odgovornosti i suocavanjem sa istinama i ozbiljnoscu od kojeg svi mi generacijski patimo.
mislio bi da nije tako, nase generacije nisu odrastale kao americke, mi smo imali muke itditd. jos gori smo samo sto ovo nije dovoljno kul razlog nego se traze drugi.
nema overpopulacije globalno. ima na pojedinim mestima na svetu, ali i to je pitanje kolko je stvar overpopulacije a koliko neumeca da zivi na malom prostoru veliki broj ljudi posto im je novo to.
kakva bre overpopulacija u evropi, sve manje ljudi, mora uvozimo ljude da odrzimo drustvo. isto i kod nas nego niko nece dodje pa sve se polagano raspada jer nema ko da ga odrzava.
sto rekose arapi u srednjem veku: imas 4 generacije. prva su revolucionari koji lome status quo i prave novo stanje. druga su ljudi koji traze red i mir i uspostavljaju ga. treca pravi stvari sto komfornijim za sebe, uziva u materijalnim stvarima i isisava ideje orginalne revolucije.
deca trece generacije su pogubljene picke koje vise nemaju vrednosti, cinicna kul govna, koja kad omatore su sposobna jedino da naprave krizu i pokrenu ciklus ponovo.
pogodi koja smo mi generacija?
to su danas globalne stvari. i najgore u proseku zive oni sto su revolucionari na zalost. to ce biti nasa deca.