Podijeli sa Vukajlijašima

1. Labo se zalaze za legalizaciju silovanja.

2. e blameri napravili spomenik djindjicu.njanjavi blameri.pa koji je to kurac uradio onaj pacov osim sto je ispunjavao instrukcije sa zapada.pa to mogu i ja da radim.hotule ovi tvoji su za legalizaciju pedofilije.i kako se kolektivni zapad bori za slobodu ukrajne?daje im oruzje.hahahha pa kolki retard mora da budes da ne provaljujes sta rade ameri.
    jedan dan pricaju da je putin bolestan, drugi da ce da ga ubiju,treci da ce da ga smene.sprema se puuuc,.koji retardi majko mila

3. ајде вуче и аввл искулирајте ако вук може нека први престане пошто провоцира, затрпавате по 5 страна драмицом не могу да похватам објаве

4. и оће овај проф и булгаков ући на јебени форум икад да регулишу нешто или неће да се мешају у свој посао

5. da li ste znali da keva od autora "mesni narezak" ne može da iskaki izmet ? kad god ode na veliku nuždu njoj iznova i iznova curi samo ejakulat nakupljen u rč-u

6. Profe reagyj. Bulg je samo za definicije.

7. burek je samo sa sira

8. Srbin je samo iz Montenegra

9. Šmoklja
    burek je samo sa sira

Izazivam te na dvoboj ovog momenta

10. može oćemo na ivankovcu heheh (shalim se)

11. Nećeš da prihvatiš dvoboj?

12. dvoboj in doboj ahaha skeć

13. da profe reaguj da masni nakazak dobije ban pošto mu toksičnost curi iz ušiju proziva porodicu kad ne sme mene sprdamo se psujemo međusobno a jadno je to što on piše onda poželim da mu odgovorim i svršim mu majci i sestri u nos p

14. Plidu skači mu po šiji na Baščaršiji

15. jebe mu kevu u sarajevu

16. Auh kad ga Plidu satre pokraj večne vatre

17. Plidu odvedi selju na ćevape u Želju

18. Na izvoru Bosne upoznaj ga s dve rastove fosne

19. svidjaju mi se ova dobacivanja iz publike, motivisan sam jako

Nadam se da si spremio beyblade Šmokljo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.