Podijeli sa Vukajlijašima

1. :) Mujo Lopov, dobar je Mujo, puk'o malo.
    On ti je devedesetih bio pun k'o brod, njegov Pionir faktički bio pa mu oteli (on kaže, ja ništa ne znam). I sad bile ovde one čuvene muslimanske izbeglice na Paliću, jedan od njih čuo da se on zove Mujo pa kontao da je sunarodnik i ode do njega po pomoć, šta li. Mujo ga nafiluje hranom, da mu para a nije mu ni rekao da nije musliman. Kaže- Ode čovek misleći da sam musliman.

2. hehehe umreh od smeha ceo palic izlepljen plakatima :)

3. :) ejs, pa on je četiri godine lepio plakate sa rešenjem naše političke krize tako što je prosio Karlu del Ponte.

4. xaxaxa,odakle ti informacije o coeku?

5. Danas na Howald-u, jednom delu Luxembourg City-a, video sam na ulici narandžastog Fiću(Zastava 750) sa starim novopazarskim tablicama. Imam i fotografiju, a i nisam jedini koji je slikao taj prizor!

A nemam logično objašnjenje za ovu pojavu!

6. Stig'o na nekom šleperu, kurde :)

7. Nije sestro, parkiran na ulici i vidi se da je do malopre vožen. A što je zanimljivo, uopšte nije neki "oldtimer" fazon, sav je krš, varen i iz tri boje...dakle nije nikako kolekcionarski primerak. Takve sam viđao po Srbiji "za u ribolov".

Jedino da je neka opklada...

8. Možda je krenuo iz Pazara devedesetih pa klaj klaj i tek sad stigao?

9. Verovatno ga je kao lični prtljag prošvercovao u avion :)

10. Vidiš ti šta je standard u Luxu, voze Fordove...

11. Sad čuvena...pošalica- a možda je privezak od neke bembare?

12. Da, da...možda je neko izgubio ključeve u šahtu ispod!!!

13. Ne lično.A i bolje što ga ne znam.A znam ovoga ubijenog,on je poznatiji Nikšićanin.
    EDIT:E,Bope?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.