Podijeli sa Vukajlijašima

1. neko ludilo zavladalo.jel vi vakcinisani nemate ovakve misli?

2. pala je sumnja i na vakcine.sto nije sasvim iskljuceno

3. јел би реаговала мурија кад би неко написо да би побијо све грађане савезне републике Вукајлије ја мислим да не би

4. е кад видим претио па ухапшен и шта ће са њим сад добиће неку условну безвезну казну и ћао можда за 7 до 10 година га уради неки окидач па направи масакр

5. Vrv ce ga u ludnicu staviti.

6. Jbt dosli ste do zakljucka da bi svet bio bolje mesto bez oruzja. Svaka cast

7. to sam ja dosao do zakljucka
    ali od toga nema nista...ne znam sta planiraju, verovatno ce malo da smanje kolicinu po glavi stanovnika ali ako vec ne moze da se zabrani zbog necijih interesa onda makar mogu vise da povedu racuna kome daju dozvolu

8. Jbg lab oruzje je i cackalica ako je zabijes u oko npr

9. не убија оружије него људи ејјјјјјј

10. Sto se tice ovih galamdzija, naravno da ce ih pustiti. Jok gurnuce ih u tamnicu i baciti kljuc

Samo su sirili paniku nista vise jer su bednici nemocni. Takvi kad bi videli pistolj usrali bi se zivi

11. ja stvarno mislim da vatreno nije za civila.koji ce mu?da puca za bozic i ng?

12. ja stvarno mislim da vatreno nije za civila.koji ce mu?da puca za bozic i ng?

Jbg to je kao sa atomskim oruzjem
    Zamisli da samo usa npr poseduje atomske bombe. Pa pa svete.

13. Pliduuu
    Umro mu je otac prije nekoliko minuta od srčanog udara

Zajebavas?

14. људи који имају легално оружје и искористе га у србији за убиства пљачке и слично, ти људи су одраз народа који пропада и ког неће бити за 250 година

15. ma dok su nam ovakve institucije i ljudi na vlasti nema cemu da se nadmo.imamo mi mnogo vecih problema od zeljka mitrovica.sve to vec znate moji pametni vujaklijasi

16. kako je utvrđeno, 13-godišnjak je mjesec dana planirao masovno ubojstvo, a ono što je utvrđeno pregledom njegovog telefona je da je neposredno prije zločina na internetu pretražio Kazneni zakon Srbije kako bi istražio mogu li djeca kazneno odgovarati.

Mali vs ovaj seljo debilko +70iq

17. kosta je al kapone za malog kristijana

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.