Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
I Janko pojo sendvič, svi zadovoljni
https://n1info.rs/vesti/tipsarevic-uzivo-u-programu-pinka-kaze-da-je-pojeo-sendvic-pre-mitinga/
jbt na šta je ovaj slupao pare kad mora ovako da se ponižava?
Zena jbt, znas kakvu zenu ima sta sve ta trosi
To je jedna od onih na koje ova nasa braca sa sajta drkaju preko instagrama. Djavolja rabota
Ali u sustini izasla je radna srbija, prosta srbija, srbija koju je neko instruisao da izadje, ali ne ti ljudi nisu sendvicari, izasli bi bilo ko da je na vlasti i ne treba im zamerati. To su nasi radni ljudi koji politiku gledaju na jednostavan nacin, pokupe ono najblize sto im se servira jer takvo je stanje.
Ajde Caro ne lupaj jebene gluposti, izašao je deo onog kontigenta koje je Ludovan onomad označio kao dva miliona imbecila
баш се лепо поклопио тзв контрамитинг са измишљеном и договореном пуцњавом на косову да не кажем нередима
Brate to su nasi ljudi. Nas narod. Nema hejta jbg
Scenario nemas posao, vucic otvori fabriku, uzmes taj posao i radis sa x takvih kao sto si i sam. Dolazi ti vucic na posao jednom godisnje i naravno da je atmosfera na poslu idemo svi u cemu je problem
Sledeca vlast nece zatvoriti te fabrike vec ce raditi isto to sto radi i vucic.
koji jad i beda, tacno mi zao svih ovih sto su tamo. brda cigana ima kolko vidim
да баш је тешко аплицирати у фирму мотања каблова ту траже онако баш елиту не лупај цариша
ти људи што су дошли су гребатори раде шта им се каже јер се надају да ће бити посланици или тако нешто у будућности да могу да краду да се гребаре
Ima i normalne mase.
Ko misli da se grbavis i grebes dok motas kablove nek ode tamo.jedan dan.
U pitanju su strane firme strani kapital a tamo nema grbe.
ovo oni isti sto su balavili na tita, kasnije za slobu i sad na ovog majmuna šilje svoj kurac.
a da, al argument vucko brani kosovo, jebote e to je ono sto mi je van emotivnog da li ti se neko svidja ili ne.
to vec ima veze sa radom sinapsi u mozgu, kakvi pavijani sunce ti jebem u kurac
Cara spominje pravosudni za 3,2,1...
https://www.facebook.com/AdminSerbia/videos/133472043072937
Mlad svet, osmesi, kulturica cini mi se sve neke mladje zene. Ne vidim nesto krezavost. I ovaj deda mraz deluje kao dobar lik.
2k sto su dobile nista ne znaci u smislu prodaje, to je ono fazon dopuna za mobilni da nam svima bude lepse. Na kraju krajeva svakako su dobili svoje pare, nije ukradeno. Nemos sam od sebe ukrasti da ga jebes
Ne botuje Cara za bilo kakav sendvič, Cara botuje za index sendvič. Da ste vi gulijo nekada okusili index, drugu bismo ploču sad na ovoj temi slušali.
https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=3677#post_4162931
Slažem se
Hahaha kako bjeze od pljuska, blammm
PADAJU GOVNA
VOLIM
Nek im izadje vucko nek izrecituje “ostajte ovde” od alekse santica dok se nisu razbjezali svi od pljuska
Od danas index vise nije sendvic
Poliva al stoje svi hrabro, goloruki za nasu buducnost.
Poklopila se kisa ko onda vucic kad je iskiso. Da jbt cekamo acu da izadje bez kisobrana.