Podijeli sa Vukajlijašima

1. Eo sorosev sajt u srb, posluje od 1991, bio ranije zabranjivan za sve papke sa sajta koji kazu da soros nije investirao nikakve pare u nebitnoj srbiji

https://www.fosserbia.org/Who

2. Kralj strawmanovanja se vraća

Nije niko reko da ne investira, čovek investira u sve i svja, priča je bila da tovari paretine ženama u crnom i sličnim spodobama kako bi rušio ustavnopravni poredak i pretvorio nebesku srbiju u gnezdo reptila jer nas mrzi pošto jedini mi vidimo te tanane finese iza njegovog upravljanja svetom iz senke

3. Hey sexy edgy, I like your troll

4. Ehhh, kao da je Ejdus još tu.

Nestao u isto vreme kad i Zapata.

Koinsidens? C.

5. ejd i zapata oberu vise pomorandzi nego samo zapata

true fact

6. pa dobro, ejdus možda nije dupli od zapate, no brat mu blizanac.

7. Al uzmimo da je tacno da ste sve vreme zapa napusavali, kad brat ejd bio u banani zap dolazio sa bazdulja

Ovo je vec visa dimenzija

8. Ok mesni sta sa tim, podsecanje neko

Bukv koji god lik odavde vas navuce da mu jebete keve je zapravo dobar trol. Takoreci prejebo vas je

9. Ne vjerujem da je Zapata Ejdus, bio je period kad je bas izgledalo da Ejdus trigeruje Zapatu, Carinim rjecnikom, "bukv true", ako je sve to jedan lik sam odglumio onda mu svaka cast, al sumnjam.

Plus, koliko god se Zapata blamirao i jeo govna za vrijeme korone, mora mu se odati priznanje da je generalno jedan od duhovitijih autora na Vukajliji uopste, nekako zelim da vjerujem da je htio da nas troluje, smislio bi nesto originalnije i interesantnije od "pavkamo"

10. ууу што сте тако брутални хахахах
    ала ће да запене ове невладнине организације за заштиту животиња.. аможда и неће

11. Jbt, jel se zna sta pise na kozi

12. Slažem se, primitivci jebeni

sexualno zlostavljati koze u 21. veku, pa to mogu samo određeni primitivni zaostali narodi

13. Ma mislim na ove vuciceve kosovarske cigane

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.