Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Protesti pomereni za sub
Iz bezbednosnih razloga, ima neko neki info
Kažu doće Soroš lično da šamara, to nije uradio još od p.n.e
A sve Srbi nebitni
Nebitni smo ljudi zapamte to nebitni ko nebitni
Sad sam izguglo ko je Dušan Dunđer
Jebem ti ženo majku šta se ovde dešava, da li mene neko zajebava?
davim se xaxax
Guglanje na n1 se ne racuna sry
Sad citam dundjer upao u dvoriste n1. Podrska
N1 pink u ogledalu
N1 samo inspiracija bila, ostali rezultati nisu baš reprezentativni takođe
Eto me najesen da se proglasim knezom, ne zvuči loše
Jbg n1 radi istu tehnologiju kao i pink
Jebes medijsku scenu kojoj je pinku alternativa n1. Bukv cuo samo za dundjera nikad pratio al rispekt za pisanje po n1 novas
sry sto mi kao rezultat prvo izbacilo link ka n1 dok sam guglao jelte na n1 xd
lol jbg vidim da su bas zapenili znaci da je uradio dobar potez
Kao mitrovic kad krene sa saopstenjima o svojim neprijateljima
Brate skauzere mogu li da se proglasim i knjazom negde kod vas, ima li ta opcija?
Knajz koji je vozio svoj mercedes
pa moze sig ako imas podrijetlo makar po babine linije, nemamo ti mi sad salijski zakon, moze nesto da se zavrsi takva smo ti drzava to-ti-je-zavrseno pa sig sig.
Vrv imam po nekom prađedu, previše sam visok i lep da bi bio obični Srb. Doću da to
TRSIMO
R
S
I
M
O
Onda ti je to zavrseno. Aaako kakvim slucajem ne mozemo za knjaza onda bar za serdara ili plemenskog vojvodu, samo vidi sa djedom pa istrazi cegovic si
Brat za brata, Mojkovačka bitka
Brat je serdar Janko, stara sablja britka!
Kameni tankolozović sad ismeva dinastiju i titule
Knjaz Kameni, plebsu
knez srdjan babovic likes this