Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Čuvarkuću sam videla ove godine tri puta, odozgo je tamno siva, prema braon, oko 3,5 metra, odozdo je srebrnkasta. Nju ne diram. Čuvarkuće su obično veće zmije i tu se motaju oko kuće, i starije zmije, dakle godinama (barem par godina izlazi ista, zapazi se to)... ova kakva je ne znam, mala je, i pretpostavljam da ih ima leglo u blizini, ali učinilo mi se da je otrovnica, da će joj izbiti šare kad naraste, sve su one ovako goluždrave mlade, teško se prepoznaju, i prosto jače je od mene... pomisao da mi dete tuda šeta. Inače ih ne diram. Diram, ako vidim da je poskok ili šarka. Nisam mirna da mi se šunja oko kuće poskok, ujeo je komšiju jednog, i dan danas nije dobro zbog tog ujeda. Uglavnom sad kad sam je videla napraviću ono od naftalina da ne prilaze... ne znam znate li za tu foru.
Ko bi znao ima li istine u tim narodskim stvarima. Ja imam isitinitu priču o jednom hrastu starom, koji je bilo takozvano kako se ovde kaže MIRODRVO. To je drvo koje zasade dva zavađena čoveka i smatra se da su time okončali neprijateljstvo. Takav hrast isekli su moj deda i jedan čovek iz obližnjeg sela, ali ne znajući to. Neznajući da je mirodrvo, saznali smo kasnije ...
Tog dana moj deda je ostao bez levog oka, grana je odletela i probola mu zenicu... Sutradan je radeći testerom u svom selu onaj čovek izgubio desno oko... Istina je. Iako ozbiljno deluje kao izmišljotina. Čuli smo i da su se često pod tim hrastom dešavale saobraćajke i slično ... nezgode.
Ko bi znao. Više ne znam nakon svega u šta da verujem pa eto tako kao skeptik sam i uvek biram Univerzum, ali ko bi znao.
lol hahahhahahhaha toliki teletabis nisam ☺️
Lol, upravo sam shvatio da sam na listi top 100 autora za 2022. godinu, a za tu cijelu godinu napisao sam j e d n u definiciju
Dobro si pisao uvijek, sjećam se one jedne defke neka šetnja po kiši, to mi je čak i u omiljeno
немо се љутиш ал мислим да је конкуренција дно
ипак имаш исти скор као последња одабрана хахаха
https://www.youtube.com/watch?v=Ad5Ejt8ib20
Jbt ima i nastavak toga, preboleština totalna https://www.youtube.com/watch?v=PpV90VLDn9k
Подсети ме на ово. https://t.me/maltadiscuss/72593
LOL na sta lice spodobe
hans get ze flammenwerfe
jel ovo sa istog eventa, sad vidim na tnjiteru
https://twitter.com/ClownWorld_/status/1673130855508881408
Kažite da Hitler nije imao pravo, nanicu im jebem... au što su grdni ... To je sve trebalo u rat u Ukrajinu.
Samo je firer imao pogrešnu ideju, ubijao je decu, nevine, radne ljude, prebolestan jadan. Ali za ovakve je on trebao logore da spravi i to večne. Kakva anomalija društva, kakav agresivan tumor su ovakve pojave ... i posle neki Kosta pobije drugare ... Samo Hitler bi mogo s njima. Odvratni su. Budi ono što jesi u četiri zida. Ne pozivaj decu na to, ne vrši uticaj na zdrave naraštaje. Sve bi ja to sankcionisala po kratkom postupku mamicu im...
De de, ne seri avl sa tim “hitler bio dobar samo da je…”,
Pa dobro, ako zanemariš
,ostane jedan malo munjeni slikar.
sećam se bio ja klinac na vukajliji, s jednog drugog naloga napišem nešto u fazonu prihvatanje pedera će dovesti i do prihvatanja pedofila. tu se neko nađe pametan pa mi odgovori da se izgubim "s tim forama što me patrijarh Pavle naučio", baš tim riječima. eto, volio bih da nisam bio u pravu
Sve to i dalje vazi (donekle) samo za zapad, uglavnom Ameriku, ne i kod nas, ne znam sto se trigerujete. Ko im jebe mater realno, ne vidim sto bi se mi stresirali oko toga
Pa ne mislim da je bio dobar, ali imam taj manir da ga pominjem često zadnjih apokaliptičnih godina, naročito kad vidim ovakve pojave ili slične nakarade ga se setim, eto, taj poriv za istrebljenjem mi proradi... Niko nije reko da je on dobar, lepo pišem da je prebolestan, ali deo te ideje da se istrebi što je trulo, gnjilo i vašljivo realno nije loš. Pogledaj ovu razularenu gomilu NIČEGA jbt. Gamad. Toksičnost im se oseća kroz ekran ... gamad jebena i kraj.
Ovo što oni rade je najlakše. Kao što je lako biti lopov, stoka, ljiga, narkoman, ološ, političar. Biti čovek je najteže. Većina bira lakši put, nažalost. A sistem im daje na slobodi pritom. I rat je jedan od lakših puteva. Ljudski um nije prešao igricu, sjebao se. Umesto da se uzdiže, Čovek evoluira ka nazad.
Još se deru da dolaze po decu ...
Šta ih razlikuje od Hitlera? Način je li? Modus vivendi? Ars moriendi? Ma fuj. Fuj ...