Stan je toliko mal bio, nemoš ni kompjuter izgasiti, jednostavno nema prostora.
Ma ja sam imao šifru al mi bilo trulo da diram, bio sam u fazonu - pederska posla.
Solidna erotska pricha, digomise
Ali kako je Melku drago što pamtimo ove njegove priče i kad god se spomenu odmah krece neka detaljnija verzija još hahaha
Nikad mi nije odgovorio zašto se sam farbao, a tetka mu frizerka.
Melke, zahtevam razrešenje misterije.
melkor sjebavao sistem iznutra.
Slažem se s galantnim po ovom pitanju, previše smo zatucana nacija ( drago mi je zbog toga što se tiče tij stvari) da bi ovo uzelo maha kod nas na više od 0,0001% tj ispod statističke greške
Takvi bi bili podjebavani u startu i sprdali bi se uslovno rečeno normalni vršnjaci s njim u dovoljnoj meri da bi se taj ko se identifikuje kao patrolna šapa veverica Sendi člankovita glista, ubio. A za to bih okrivio pajsad, RODITELJE
Jer da se ne zajebavamo i razvlačimo, niko nema veći uticaj na decu od roditelja
Učiteljice, zajebi me više s tim trans spikama i identifikaciji, mama i tata mi kažu da sam dečak i da imam pišu i da su ostali koji imaju piše ili ono drugo dečaci ili devojčice. Ako ima neka problena u vezi s tim, evo pozovite mog tatu ili mamu pa će Vam on/ona objasniti
Melke, zahtevam razrešenje misterije.
Tetka u inostranstvu imala salon, nznm odakle ta informacija da mi tetka frizerka :D
Nisam se sam farbao, drugarica me farbala, trebalo ispadne srebrno nešto medjutim hidrogen bio nekakav prejak pa sam se išurio po glavi i morao da odustanem, tako da je ispalo narandžasto. Ćale njen kad je video šta radimo umalo nismo na prvoj strani blica završili svo troje.
Agelaste, zovi Melka u podcast
курбан бардијев хосни мубарак шериф коњевић бајрам олсун свим србина бошњачке вјероисповести
I tebi srećan Vidovdan, paša moj. U berićetu se prisetio bitke na Kosovu polju.
+ Slobinog odlaska u holandsko letovalište.
Ivankovca, Mišara itd itd
https://www.tiktok.com/@tasatruba/video/7235373421109021958
E tako, srce na mestu
Sta je ovo umro sajt jeste li se to ponapijali svi i pali u bandak za slavu
Gleda se boj na kosovu jbg
Koji je rezultat
Dzexon pobego u planine za sad
Ubišel se
Ma sve ok celt, razumijem sta hoces da kazes
Inace bi se upecao momentalno, znas mene