Podijeli sa Vukajlijašima

1. Isto kao “Nečista krv” kod nas, isto knjiga s nekim uvrnutim boleščinama a bila lektira fazon

2. Imam svašta da napišem, ali zadržaću za sebe. ☺️❤️☕

3. Tipa biblija, grčka mitologija itd

4. Meni su dve stvari iz ovog klipa najupečatljivije, prvo, bibliotekar koji pita klinca da li hoće ilustrovanu verziju (dvojice muškaraca koji se natežu), i ćale koji pred odborom izgovara - ne mislim da je ok da se deci u školi nudi štivo gde ih učimo kako da puše kurac.

5. ćale više voli kad su neiskusni

6. Nešto treba i sam da naučiš u životu brate moj Šmo.

7. замро форум ваљда због такмичења у писању дефки а дедке слор 3 9

8. Bojim se dana kad Cara prestane trigerovati ikoga ikada. To ce biti kraj prepucavanja na sajtu.

Previse slaganja dovelo je do toga da se ne druzimo kao nekad, treba neka pandemije ili nesto slicno da nas podijeli na hotule i caramele again

9. Mene cudi da nije ucestvovao na takmicenju samo da odbanuje nekog

https://i.imgflip.com/7r0le4.jpg

10. Bojim se dana kad Cara prestane trigerovati ikoga ikada. To ce biti kraj prepucavanja na sajtu.

Cara u RL, kad nije na sajtu :

- Mali, imaš li problema?
    - Nemam čika Caro...
    - Stavi kamen u patiku pa ćeš imati, hehehe lol

11. E da mogu da kazem da sam dosao sa odmora i bukv poceo da se odmaram i normalno spavam kad sam se vratio starim obavezama.

Bukv zadnji par dana ispizdeo koliko glupi turisti poceli da mi idu na kurac. Povuko se na svoju terasu sa hrpom alkohola i spustao se u vodu samo kada pregorim

12. Jbg aj da se ne targetujem spec tu 20km od jerisosa

13. Haha poslusao si dobermana i dosao u grcku

14. Taj rad, des bolje

Jedino dobro sto sam uleteo 14 dana pa ono kad se vratis nazad sve ti je do jaja prva dva tri dana

15. Aj baci link jopet nemog nadjem

16. Vrh jbg skoro tek ovo vido prvi put

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.