Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
lololo bio si na pepeesima, kakav mega dan to bio al sam cert nisam teo da ih cujem godinu dana koliko je sve to lejm bilo
Moby - why does my heart feel so bad ?
Ili neki drugi
Taj mobi, nije mobi dik
да тај
хахххаа а плиду зна најсахранастију песму од мобија о јбм ти
ко је овај са крестом што наступа сад
Pa nisi Caro u pravu, oni su nastupili u okviru festivala - sat vremena, toliko su ih platili, toliko su pevali i toeto. Sad što su nas ubedjivali prekoblica da će svirka biti dva, dvaipo sata, to je druga stvar. Ali zamisli njih tek, u Indjiji ej, iskrčili im njivu jednu od kukuruza i postavili binu, vrv su bili u fazonu - škk gde smo ovo došli
Da i Rudimental je odvalio 2014. svaka im čast https://www.youtube.com/watch?v=lMKCVts11sU
Ma sve kul al bukv je bilo hello siberija kao na simponovima a ovde euforija CERT PEPERSA
ofc da smo sve to skontali al posle koncerta tj do tada je radila propaganda.
Bukv svi koji su dosli bili ubedjenji da je samo cert pepersa
Skoro sam to pominjo maznuli mi taj dan novcanik sa kartama u indjiji bio pijan, kumara znao lika koji nas gratis ubacio na stejdz vlade divac de smo ga i videli i fotkali se sa njim
Da jbt i tako isfrustriran sto sam ostao bez karata za nas trojicu iz bedaka rukom razbijem staklo na nekoj kuci mali prozor klonja u koloni koja je isla jebenih 5km prema kukuruz areni, raskrvarim ruku i skontam da pandur gleda sve vreme. Sreca bio neki pacijent pa je iskulirao totali lololololo
Ma to je kolaps bio totalni. Kao najezda skakavaca na neku njivu bukvalno, 90.000 ljudi se slilo sa svih strana, ona kišurina, blato, oni iskurvali tih sat vremena i aj ćao, posle ona propast totalna sa saobraćajem, povratcima kući...Mi došli na železničku, stoji voz prepun ljudi, ne mrda. Kaže otpravnik - momci sad stiže sledeći, nemojte u ovaj. Dolazi stvarno sledeći, ušlo nas ne previše ljudi, polupun bio - i kreće jbt a ovi stoje i dalje. Nadrealne scene. Posle kad su bili stounsi u BG, ovi nisu vodili računa i zamalo most da se sruši jer je previše ljudi išlo preko njega. Jbt mi i organizacije.
Pa bukv se svelo na to da je sve oko certa bila zanimljivo i trip a sam cert teska prodaja magle
Secam se da su ljudi sa parkinga izlazili par sati, da je bilo cimanja kolko oces itd.
Jbt bila je i madona jedne godine nadam se da na to niko nije isao
A kisa i blato su bukv poceli kad je koncert bio gotov. Secam se da smo izuli tike i trcali preko neke kukurozovine izboli noge dok nismo stigli do pumpe sa nadstresnicom, desmo izeli flaju rakije i oporavili se.
Ovaj ortak nakon 5 min hoda povraca istovremeno
Ah to su ti festivalski dani, bukv sad da mi neko da gratis kartu reko bi doooobro i gledo da je utopim na kupujemprodajem al proradi ta neka bumerska seta kada je sve bilo dobro a sada vise nije
dens arena:dj tasa, dj nina, dj tiki, dj ceca,,,
LFG
Moby gang in da housee
Spot za prvu mobijevu pesmu koju sam ikada čuo (bio klinja 6-7 god) nikada neću zaboraviti, zablentavio se u onaj tv bio scarred for life https://youtu.be/XlaJeY8YPMA
Fora što tu ni ne peva Moby lol