Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pa to je ok caro jer poslovi koje radimo mi celtuli imaju tih nekih finesa koje mozes da ne odradis ili bi mogao da odradi neki sistem umjesto tebe, to se kod nas zove RPA (Robotic process automation) e sad CHAT GPT celtu dodje kao taj neki RPA sistem. Meni ne koristi previše ali sigurno da ima poslova kojima mogu biti baaš korisni.

Edit. Da ne ostane na drugoj strani objašnjenje

2. o bi trebala biti poenta AI, zato se i zove vjestacka inteligencija

ako je nesto programirano onda nije inteligentno, bukv konflikt.
    Isto kao frizider. Doduse ovaj je puno napredniji ali istovremeno i brljavi a frizider za 15godina rada bukv nikad neces reci e vidi ovog imbecila

Pa to je ok caro jer poslovi koje radimo mi celtuli imaju tih nekih finesa koje mozes da ne odradis ili bi mogao da odradi neki sistem umjesto tebe, to se kod nas zove RPA (Robotic process automation) e sad CHAT GPT celtu dodje kao taj neki RPA sistem. Meni ne koristi previše ali sigurno da ima poslova kojima mogu biti baaš korisni

Meni skoro pomoglo oko posla, bukv za neke trivijalnosti sa kojima se ne srecem cesto postavio par glupih dobio listing ok je botina

3. Celte na kom jeziku se dopisuješ sa skajnet i na kom daje najbolje rexultate

4. Danas se vraća AvvI, spava li mirno Gnusni Reptil Ssssiktavac

5. Gnusni Reptil Ssssiktavac
    ахахаххаха најјаче
    ваљда неће доћи да би бранила вука то би било самоубиствено

6. Možda će prenositi Vukove poruke iz afterlajfa.

Greota, pogino čovek a nikad nije saznao ko je čiji dupli.

7. Ћути не призивај, пустимо људе да почивају у миру без блаћења.
    Будимо људи и ако смо делије и гробари

8. Samo Flora, samo Viies Sektor

9. флоре и фауне не признајем

10. Ako hotul nije zapalio 10 dana u alanju ili kipar ovo je najveca tiranija na sajtu ikad sto znam da se desila

11. Čekate nekog? ☺️

12. Inače Caro, fala ve za kakvo-takvo stajanje u moju odbranu.

13. Danas se vraća AvvI, spava li mirno Gnusni Reptil Ssssiktavac

Bukv ceka se avii kaze piskutavom sry ok prejaka kletva i kaze da vuk nije morao na trajni

Msm da nece dolaziti neko vreme na sajt jbg kakvi ste ispali kolektivno nerdovi

14. Msm da nece dolaziti neko vreme na sajt jbg kakvi ste ispali kolektivno nerdovi

u pravu si, prozreo si moju nameru, ali opet je pobedila moja impulsivna priroda. I znatiželja... potreba da virnem u pvt i da malo pecnem forum...

Ušla sam iz nekog revolta, jebem li ga. Manje više, nisam sa svima na ratnoj nozi. Meni su kletve smešna stvar, ne verujem ni u šta zapravo. Bombaš najbolje zna da mu je moja kletva donela samo dobro. Valjda ta energija ide iz duše čoveka, šta li ... Ne verujem ni u šta, ponavljam. Reči koristim kako mi se ćefne...

15. Jbt kakav fles

Avii bukv sto sam i ranije rekao rspct za odbranu vuka, random hotul bi rekao to daaaj trajni mrs sa sajta, nebitno sto si se zajebala na njegovu lejm foru bitan je princip

Kletve su bas teske i opasne inace stvari, to kad nekom saspes oporavak traje mesecima

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.