Otvorio sam Klix.ba, ima poprilicno bolesnika u komentarima, tipa smesno im sto je haos i padaju kranovi, to su nekako stigli da povezu s Vucicem i cetnikovanjem
Doći će dakle, već seva. Ispraznila sam bazen... Koji sam idiot, uopšte nemam osećaj da će to ovde stići. Moram sve da pozatvaram jer sam na otvorenom, nemam kuća oko sebe. Razbiće nas ako dođe olujni, uvek mi skine par crepova i izlomi voće.
Otvorio sam Klix.ba, ima poprilicno bolesnika u komentarima, tipa smesno im sto je haos i padaju kranovi, to su nekako stigli da povezu s Vucicem i cetnikovanjem
ja već odavno trubim da su u komentarima na kliksu najveća govna planete zemlje i da se tamo ne treba nikada zalaziti, ali prdim u prazno izgleda.
Namerno sam otvorio samo da potvrdim opet, mesni
Bukv ti komentari na vestima su lozaci koji donose pare za reklame i profit kompaniji
Svaka platforma ima svoju armiju debila koju bi sajt najradije otreso al sa druge strane donose profit i jbg sta da se radi
Slican slicnog prepoznaje, Cara, opaaaa
Taj neki rad.
Gayda od mojih klikova resio server, ne baguje vise
De si Caro nismo se culi cijeli dan
E stalkeru, evo sad procitao;
I kod nas je bilo sinoć nevrijeme, večeras nije
Galantni, ti klix komentatori su botovi i s jedne i s druge strane, izminusirani su ti bolesni srbi a plusirani su bolesni bosnje
Sredine gotovo da nema, a i komentarisati na klix članku je prilična boleština dok je forum ozbiljna priča
Jbt bas svi javljaju najeb bio na sve strane
Nije dzabe Balasevic rekao "ne lomite mi bagrenje, bez njih ce me vetrovi oduvati"
Doći će dakle, već seva. Ispraznila sam bazen... Koji sam idiot, uopšte nemam osećaj da će to ovde stići. Moram sve da pozatvaram jer sam na otvorenom, nemam kuća oko sebe. Razbiće nas ako dođe olujni, uvek mi skine par crepova i izlomi voće.
Baguje sajt, najeb u najavi
Pozdrav plidu da ne bude da se nisam javio ispo ckapi.
Nema veze caro ja jos vjerujem u tvoju ljudcckost
Dršte se jebo vas, ovde po običaju sve obrnuto i kasnije dolazi, kad kod vas nevreme ovde žega.
Šta radi taj haarp nane mu ga
Stiglo je i ovde. Divlja baš. Čudo za Bor
zasto si ispraznila bazen?
Plidu tebra od kada si podigo glas kad ti niko nije dao odgovor za mreze bukv stojim mirno raport. Plidu napise cara odgovori
Rispekt bukv cara je true