Podijeli sa Vukajlijašima

1. Šmokljo javljaj se cesce inace cemo se zabrinut da te oduvalo

2. teže će mene da oduva nego onaj kran u beograd iskr

3. Hteo sam smoklji kazem da udje u neku od postojecih rupa da se zastiti po potrebi, al sta ako tamo vidi svetleci grumen a kramp mu pri ruci. Zakopano zlato se ne dira ne treba rizikovati

4. pa ne smem sad više da ga diram tvoja vlast ga je prodala stranoj korporaciji sad sam baš hteo da idem da okopavam grumenje ali počinio bih krađu tako a to je no-no

5. Smo na zemlji tozla pod zemljom

6. Sta se desava? ja nisam u Srbiji... Pa znalo se pre dva meseca da ce biti sranja sa vremenom ovde... Cak sam i ja znao koji nista ne pratim, sada se svi izcudjavaju i kao su nepripremljeni. Kad ce ljudi da postanu normalni?

7. a nisi u srbiji znači.... e moj ivice mi ginemo ovde a ti ladiš jaja preko... neka neka..

8. Nekad bi smo citao tudje odgovore, razmisljao sta da napise godine bi prosle...ali danas, tezak je to godmaster trol postao. Bravo

E al bukv gledam ove snimke gde god su leteli krovovi bili su od lima. I rogovi odvaljenji zajedno sa limom. Bukv se svodi da tehnicki nije dobro reseno, al ajd sto sjebe objekat nego sto moze pobije u blizini sta oces

9. Sumnjam da necu dobiti odgovor ali pitanje za avii zasto je praznila bazen je i dalje validno

10. Ja sam zabrinut, vecinom ja kad idem negde donosim oluju i kisu sada ne, obrnuto je... nesto se promenilo.

11. Čija je ovo krivica, pitam ja vas

12. Nij3e moja ja se samo spr3mam da se vratim u Srbiju do sada je bilo kad krenem da me preti oluja i kisa i posle dva tri dana da pada kad stignem.

13. Pa ti si Randall Flagg jebote

14. Sumnjam da necu dobiti odgovor ali pitanje za avii zasto je praznila bazen je i dalje validno

Zato što je to dečiji bazen a ne bazen kakav ti zamišljaš ☺️☺️☺️ Oluja bi ga rasula. Mada na 9 ari okućnice imam prostora za bazen, kako je moj tata i planirao... nikad se ne zna. ☺️

15. A skinulo nam je tri crepa. Stvarno sam nepopravljivi kreten od žene. Dok sam ja stajala na sred dvorišta i filozofirala kako su Zagreb, NS i Beograd daleko i kako smo u kotlini i kako nema šanse ... moja mama koja je trenutno tu samo je rekla 'Kad te scepa cigla/crep u glavu videćeš' ... u tom momentu je počelo da duva. Horor jebeni, ali kao i svakoj ludači puknutoj adrenalinom bilo mi je super da stojim malo na onom kovitlacu i zevam opčinjeno u munje

16. moja mama koja je trenutno tu samo je rekla 'Kad te scepa cigla/crep u glavu videćeš'

Zar ne bi trebalo da ti je rekla: Kad te utepa s cigla u glavu, ćeš vidiš ili kako već na jugu vikate

17. Hocu da kazem da ja nisam bas za sve nevolje u ovom svetu kriv.. Vremenske nepogode me samo prate i kisa, van moje kontrole su. Pojma nemam zasto. Nemogu samo u kuci da budem vecno, moram da idem negde i vecinom nije mnogo opasno, mada bilo bas zajebano kad sam trebao da sletim u Barseloni pola sata smo se vrteli a oluja sve jaca i jaca i na kraju sleteli u Valensiji gde nije padalo toliko.

18. Kad ti cigla scepi glavu če vidiš onda - bukvalan prevod ☺️ hahaha ali njena faca, bescenje.

19. Vremenske nepogode me samo prate i kisa, van moje kontrole su. Pojma nemam zasto. Nemogu samo u kuci da budem vecno, moram da idem negde

Hahahhahah koja si ti legenda Bog te, ne, ne ... skupili smo se ovde - svi s kolca i konopca ☺️

20. Pliduuu mene neki ludaci i dalje mesaju sa Satanom jos uvek i ne znam sa sve cim ne, a ja sam djavo u stvari i nisam protiv Boga cak ga i volim i postujem i ako on mene bas ne, mada desice se da mi oprosti na kraju ipak i mi troje imamo zajednicko nesto, da smo ovde bili od pocetka, ja sam najslabiji i najmladji popustice mi Bog njegovo sam stvorenje ipak. Dolazi uskoro i dobar je i ispravice sva sranja i ljudi i moja i onog crnog.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.