Podijeli sa Vukajlijašima

1. https://youtu.be/lQAYsEdTVXI
    Državni Posao baš ume da bude ekstra šta serete vi inače

2. Kakvo je stanje ovog jutra, da vas nije VETAR ODNEO

3. Пар црепова, није страшно. Авикакоте?

4. https://www.pirotskevesti.rs/orkanski-vetar-lomio-drvece-i-u-pirotu/

Jbt to je do jednog vrtića i škole ...

Ovde lično u mom naselju nije bilo toliko strašno. Ali sad vidim da u centru jeste. Što je inače uvek obrnuto.

5. Vezano za zacepljeno uvo nije pomglo dr celtovo nadrilekarstvo, nista od lupanja glavom, to samo za plivacko uvo.
    Pocelo i da boli od pritiska u medjuvremenu. Dakle u pitanju je prviske voska koje je u kombinaciji sa vodom napravilo zacepljenje.
    Gurao sam i stapic i tankom cevcicom preko usisivaca pokusao da izvucem kada narokam peroksid.
    E sad fora sa peroksidom je da treba 5-10x dnevno sipati i danas krenuli da ispadaju komadici rekao bih mlevene plazme. Uglavnom jos dan dva ovako pa ako ne prodje kod one pliduove tete da mi kurcicem izvuce ostatke.
    Nadam se da ce brat plidu uzajmi kabria makar u ove svrhe.

6. Samo da javim pošto vidim da ste se živi pojeli od brige - imao sam najzad operaciju danas, nakon svega 11 dana usta ih jebem, ali barem deluje dobro odradjeno, evo me uživam u pogleduna grad sa 9. sprata prikačen na morfijum, la vita e bella hehe

7. Brz oporavak i jednom i drugom, saljem pozitivnu energiju i lepe zelje

8. Hvala GK brt.
    Bio sam pod punom anestezijom naravno, ali im nisam dao da mi blokiraju živac, postojala bi minimalna šansa da mi prsti ostanu nepokretni, bolje da me malo više boli u početku jbg, a i ne štede na morfijumu.
    Što leeeeepo ovo, taman ću pod stare da postanem pajdoman raspali.

9. Бог ти дао здравље.

10. Caro brz oporavak ali bojim se da kabrio ne pomaze vise, podcjenio sam tvoj problem.

Chevu brz oporavak legendo novozelandska, lezi pij painkilere sto su ti preporucili i rokaj ufca na plejci sa sinom da iskališ bes

Edit. Ustvari Bulgakov ima sina mojih godina, zamjenio sam vas

11. Hahha zacepljenje uveta briga na sajtu > operacija pod anestezijom che nadopan morfijumom briga na sajtu

Che brz oporavak da sto pre cujem da je sve dobro

12. Idi kod lekara i isperi uvo, ako pocelo da boli moguce da je krenula infekcija, ne znam sta cekas vise jbt

13. Fala dobri moji ljudi.
    Inače držalo me baš u dobrom raspoloženju dok sam zamišljao Caru koji izgleda kao Karam Prasad kako zaključava vrata od spavaće, pušta Slejera iz sve snage i hedbenguje stranu dušeka uvom.

14. meni ne dadoše morfijuma usta ih jebem. brz oporavak želim i uživanje na rihebu kada bude.

15. Jebem li ga mesni, nisam stekao neki utisak da će riheb da bude nešto zajeban, kažu gips dve nedelje, onda onaj metalni kurac sa šarkom još dve i polako još dve nedelje do 180 stepeni lakatuš, znači za 4 nedelje mogu da sviram klavir lvl Lenon, za 6 lvl Lizst :-D
    Mora da je drugačiji prelom, tebi je bila žica meni titanijumska pločica. Nisam čkolovala.

16. Savetujem da probaš heroin, kažu ovi šabački druidi da se ne možeš navući, pa šteta ne iskoristiti priliku dok si već u bolnici.

17. Galantni nasao sam ima private za soma dinsa to je bekap ako za fazon dva dana ne krene na bolje.
    Preporuka pre nego se ode kod lekara je svakako peroksid 5 dana da bi posle efekat bio sto bolji tako da nema potrebe za panikom, danas vec ispalo za fazon zapremine dva tri zrna graska. Nema bas kila unitra sig

18. Nema kilo ali ima vise nego sto mislis, moze da ti posvedoci svako ko je ispirao. A pogotovo ako nikad ranije u zivotu nisi. Parcici mogu biti duzine po 3-4 cm

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.