Podijeli sa Vukajlijašima

1. While morse code isn’t something most people need to understand, everybody should know one critical code in case they ever end up in harm’s way.

Била је нека слична ситуација са америчким заробљеником у Вијетнаму....
    https://www.youtube.com/watch?v=rufnWLVQcKg

2. Banovani
    Totally Irrelevant
    na 14 dana
    Pretera ga. Sledeći trajni, aukurac više!

Jos jedno godinu dana, i Prof ce konacno da skonta ono sto mu svi govorimo vec mjesecima uz napusavanje

3. A cek nije mi napravio plejlistu...

4. haha e ali kako neki ljudi vide bukv 3 min unapred, pre samo mesec dana je govorio kao o cemu se radi lik POSTUJE UREDNO LEAVE COCALI ALONE

a danas

Pretera ga. Sledeći trajni, aukurac više!

xxdd

dal je to neka sujeta ili zelja da ko cara konstantno budes kontras ja ne znam

kako god, 14 dana slavimo braco i radujmo se, no budite na oprezu vraca se cocalis sa spremnim linkovima i kacuse ima samo da rokaju

5. Obj neopravdan ban jos usred tekme mama mia drzao je forum zivim

6. mogao bi i ti sa njim malo a, pa zajedno zapalite na more jedno 7 dana i slusate onu njegovu brutalnu plejlistu bog da vas vidi

7. dal je to neka sujeta ili zelja da ko cara konstantno budes kontras ja ne znam

kompleksi, sujeta, nemanje pojma, korišćenje vukajlije kao afrodizijak itd.

8. Sta ce ti kavijar i skupih bundi par
    treba nam samo vuka ko afrodizijak

9. Al kao bilo je jasno još posle prvog tajmauta kad se vratio sa totalnim irelevarenjem na svakoj temi da će nastaviti trol dok se ne ukine potpuno, ja ne znam šta se tačno čeka

10. Ti si moje drugo ja i fascinacija,
    Ti si tezak, ti si lak, andjeo i vrag,
    Afrodizijak moj.
    Ti i ja samo mnogo bolja kombinacija,
    Nego orasi i med, jagode i slag, afrodizijak moj.

11. pravim plejlistu dje se spominje jaaak afrodizijaaak

12. Ti si tezak, ti si lak, andjeo i vrag

Soba 23 ripoff

13. Treba našem profu malo motivacije. Zato ću od sada u maniru Katona starijeg svako svoje jedenje govana ovde da završavam sa istim desertom

Takođe smatram da Totalni mora biti uništen

14. Takođe smatram da Totalni mora biti uništen

obj neopravdano drzao je forum zivim

.
    .
    .
    .
    .

stvarno radi to je jak afrodizijaaaak blaga toplina u medjunozju a nisam se upisao

15. Kakvi ste bedni crvi nasladjujete se a covek ne moze ni da linkuje

16. pa sto je banovan majmun xdd

17. kmeči malo caro, nisi odavno.

18. Treba našem profu malo motivacije.

treba menjati moderatora, jer su moderatori kao pelene i moraju se često menjati. brzo se usmrde i ne valja kada se godinama ne menjaju. ucrvi se govnjivi čmar zvani vukajlija.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.