Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Била је нека слична ситуација са америчким заробљеником у Вијетнаму....
https://www.youtube.com/watch?v=rufnWLVQcKg
Totally Irrelevant
na 14 dana
Pretera ga. Sledeći trajni, aukurac više!
Jos jedno godinu dana, i Prof ce konacno da skonta ono sto mu svi govorimo vec mjesecima uz napusavanje
A cek nije mi napravio plejlistu...
haha e ali kako neki ljudi vide bukv 3 min unapred, pre samo mesec dana je govorio kao o cemu se radi lik POSTUJE UREDNO LEAVE COCALI ALONE
a danas
xxdd
dal je to neka sujeta ili zelja da ko cara konstantno budes kontras ja ne znam
kako god, 14 dana slavimo braco i radujmo se, no budite na oprezu vraca se cocalis sa spremnim linkovima i kacuse ima samo da rokaju
Obj neopravdan ban jos usred tekme mama mia drzao je forum zivim
mogao bi i ti sa njim malo a, pa zajedno zapalite na more jedno 7 dana i slusate onu njegovu brutalnu plejlistu bog da vas vidi
kompleksi, sujeta, nemanje pojma, korišćenje vukajlije kao afrodizijak itd.
afrodizijak ahha
Cara na vukajliji be like:
https://i.imgflip.com/7yfu3s.jpg
Sta ce ti kavijar i skupih bundi par
treba nam samo vuka ko afrodizijak
Al kao bilo je jasno još posle prvog tajmauta kad se vratio sa totalnim irelevarenjem na svakoj temi da će nastaviti trol dok se ne ukine potpuno, ja ne znam šta se tačno čeka
Ti si moje drugo ja i fascinacija,
Ti si tezak, ti si lak, andjeo i vrag,
Afrodizijak moj.
Ti i ja samo mnogo bolja kombinacija,
Nego orasi i med, jagode i slag, afrodizijak moj.
pravim plejlistu dje se spominje jaaak afrodizijaaak
Soba 23 ripoff
Treba našem profu malo motivacije. Zato ću od sada u maniru Katona starijeg svako svoje jedenje govana ovde da završavam sa istim desertom
Takođe smatram da Totalni mora biti uništen
obj neopravdano drzao je forum zivim
.
.
.
.
.
stvarno radi to je jak afrodizijaaaak blaga toplina u medjunozju a nisam se upisao
Kakvi ste bedni crvi nasladjujete se a covek ne moze ni da linkuje
pa sto je banovan majmun xdd
kmeči malo caro, nisi odavno.
treba menjati moderatora, jer su moderatori kao pelene i moraju se često menjati. brzo se usmrde i ne valja kada se godinama ne menjaju. ucrvi se govnjivi čmar zvani vukajlija.