Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Izrael realno ima istoriju dokumentovanu u sva tri abrahamsko-monoteistička sveta pisma plus non-fiction istoriju, zdanja itd. Palestina ima moj deda čuvao ovce ovde onda došli Jevreji-zulumćari i rekli mu da se nosi u pičku materinu. Ali onda došli iranski fanatici i naložili ih da baš oni moraju da štite al-aksansku džamiju od podlih Jevreja, jer to je ne prva, ne druga nego treća najsvetija lokacija u Islamu.
    Seems legit.

  2. Nisam ispratio situejšn, al znam kad god se ovi uskurče i ispale jednu raketu, Izrael im se najebe mamice. Vidim sad da su nešto ozbiljnije napali, ne znam šta očekuju jbt.

  3. Ne mogu se porediti Palestina i Kosovo,jer Kosovo je nase oduvek a Palestina je na teritoriji Izraela koji je tu bio jos pre 3000 godina,dok nisu proterani pa se vratili posle 2. svetskog rata.

  4. Kosovo i Izrael tj.

  5. pratis li svecko prvenstvo u ragbiju che?

  6. Nije Hamas iranski. Ovi iz Hamasa su Suniti, njih podržava Saudi Arabija i ostale arapske države, koje su na nož sa Irancima. Hezbolah u Libanu je proiranski, jer su Šiti,kao i Iranci.

  7. @che-vu
    Pa neće biti da je Palestina tu od juče. U Starom zavetu se mnogo često pominju Filistejci s kojima su Izrailjci non-stop ratovali po povratku u Obećanu zemlju. I nisu živeli samo po pastirskim katunima već uglavnom po gradovima, i to na prostoru današnjeg pojasa Gaze (koja je i tad postojala pod tim imenom) i malo šire.
    E pa današnji Palestinci su direktni potomci tih Filistejaca i tu su više od deset hiljada godina, a toliko dugo i ratuju s Jevrejima.

  8. Nije Hamas iranski. Ovi iz Hamasa su Suniti, njih podržava Saudi Arabija i ostale arapske države, koje su na nož sa Irancima. Hezbolah u Libanu je proiranski, jer su Šiti,kao i Iranci.

    i ja bi reko ovo, kako iranski?

  9. pratis li svecko prvenstvo u ragbiju che?

    Ne.
    Pratiću od polufinala ako nas napušite kurcem. Inače smorilo malo, stalno pobedjujemo lol.
    Jebi ga, nemam vremena.

  10. Pratiću od polufinala ako nas napušite kurcem. Inače smorilo malo, stalno pobedjujemo lol.

    ne bi reko da se francuzi i irci slazu sa ovim :)

  11. @Bulgakov
    U Starom zavetu se pominje štošta, ali brate realno Palestina kao takva baš nikada.
    Ja ne postojim, jer mene nema.
    Čakštaviše - ne spomiinje se igde kao neka
    idi-mi-dodji-mi žavadr.

  12. Pa ne spominje se u tom nazivu, ali danasnji palestinci su direktni potomci naroda koji polaže pravo na tu teritoriju.

    To je malo diskutabilno za spominjati jer je davno proslo vrijeme i ne bi trebalo da ostavlja uticaj na sadasnje sporove ali jbg

  13. mnogo je nezahvalno to, danasnji palestinci su verovatno genetski/kulturoloski blizi orginalnim jevrejima od raznih stajnmana i abramovicha, al aj.

  14. Ma daj Pliduuu, kakva prava na kakvu teritoriju.
    Sila Boga ne moli.
    This is where I get off.

  15. Gledam malo strane medije, amerini englezi jelte. Svuda BREJKING NJUZ 300 izraelaca poginulo.

    Mislim, jeste tužno, ali negde sam pročitao da su u orvom kotranapadu izraelci ubili 239 palestinaca.

  16. Doduše palestinci se dirali prvi, saće ga najebu opasno.

  17. Ne ide povlaciti se toliko u proslost i traziti svoje jer je nezahvalno i diskutabilno kao sad za Kosovo da se dignu Albanci da je njihovo jer su direktni potomci Ilira koji su naseljavali taj prostor dok su Srbi bili na Karpatima, ali Palestincima je zemlja oteta cionističkim zavjerama relativno skoro, to je mnogo prljaviji način od obične borbe za prevlast na nekom teritoriju.

  18. Mada mi je sve to čudno, šta je poenta? Palestina tipa ima ono plastično što se ubijaju muve i ode da našamara grizljja koji spava.

  19. tražiti logiku u postupcima kozojeba peškiroglavih - iluzorno je

  20. Albanci da je njihovo jer su direktni potomci Ilira

    Albanci imaju veze sa Ilirima koliko i Norvezani sa Ujgurima otprilike

"Na jednom od omiljenih sajtova za duhovite, vukajlija.com, stanoviti „Ludi Cak" nedavno je napisao: Ultra, to je TV kanal za degenerisanje dece. Jedino što valja na njemu je emisija o automobilizmu „Top gir" koju vode Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej, trojica najvećih likova i hejtera na britanskoj televiziji posle Sajmona Kauela. Takođe, tu je i njihov „tamed racing driver" - The Stig..."

Press | 09. Decembar 2010.